Reklama

Reklama

Dead Zone

Trailer 2

Obsahy(1)

Elitní tým vojáků, kteří se ve snaze zastavit kolaps lidstva vydají do radiací otráveného města, aby zde za pomoci špičkové výzbroje a zbraní provedli dokonalou utajenou misi. (mokelembembe)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (3)

mosnak 

všechny recenze uživatele

Celková atmosféra filmu je o ničem (bez zombie pochmurneho napětí). Klasický televizní film s na prd efekty a bez kvalitního hereckého obsazení a ambicí. A k tomu ta příšerná třepajicí se kamera. Zbytečný film - 15% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tady se asi někdo inspiroval Resident Evil sérií, akorát na to neměl dostatečný rozpočet ani tvůrčí schopnosti. Rovnou zapomeňte i na známý Dead Zone či knižní předlohu – s těmi to nemá rovněž společného nic. Prostě krátce řečeno jde o céčkovou akční zombie – tuctovou podívanou, po které brzy neštěkne ani pes. Pár známějších tváří se tu objevilo, ale ani ty moc kvalitu filmu nepřidaly. Na druhou stranu bych chtěl zase podotknout, že to ale není ani vyložená katastrofa – což si trochu protiřečí s podprůměrným hodnocením napříč internetem.    Místy se tvůrcům podařilo navodit i jakžtakž snesitelnou atmosféru, ale těchto pasáží (momentů) bylo skutečně jen pár. Nedostatky se snažili zamaskovat přítmím, zběsilým střihem či blikáním světel. Dojde i na nějaké to céčkové a digitální gore. Kromě klasických zombie (ne moc dobře provedených – spíše šlo jen o pár špinavých ksichtů) se tu dočkáme i zmutované kreatury s opravdu mrštným jazýčkem. A právě ta celkem obstojně zmenšila počet přeživších před kamerou. Žádné úchvatné gore jatka však nečekejte. Tak nějak nechápu, jak tam mohla ta ženská přežít tak dlouho sama jen se svou výzbrojí. Herci předvedli výkony hodné celkové kvalitě filmu – tudíž podprůměrné.    Viděl jsem už však i mnohem horší filmy se zombie tématikou. Na jedno podívání se to dá přežít bez psychické újmy na zdraví, ale zázraky se nekonali. 30% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama