Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj se odehrává na prestižní škole Suppalo. Svou profesionalitu a oddanost studentů si instituce drží díky kletbě, která trestá studenty, kteří se nechovají podle pravidel. Vždy se však najde někdo, kdo zpochybňuje až tyranský režim vedení – jednotlivci či skupiny, kteří se dožadují svých práv. Na školu nastupuje nový student Ayan (Thanawat Rattanakitpaisan), který pátrá po člověku, který jeho strýce dohnal k sebevraždě, a hlavním podezřelým je kdosi právě z této školy. Jeho rebélii proti systému se snaží zabránit prefekt Akk (Kanaphan Puitrakul) s jeho skupinou spolužáků, která dohlíží na poslušnost studentů. (goshyes)

(více)

Recenze (5)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

☾ ִ ࣪𖤐 podobný seriál jako byl not me; o vládě, o moci a chuti ovládat. velký bratr tě sleduje. 👀 ⟡ epizoda 11 byla hodně krejzy. celou dobu jsem měla otevřenou pusu a chytala se za hlavu. pak to ale začalo nedávat smysl a já měla ruce pořád na hlavě, protože jsem se škrabala a nemohla pochopit, proč se dějou některý věci. tenhle thrill já nejradši! hlavní i vedlejší páreček byl rozkošnej, zejména akk & ayan. být akkem, tak na ayana skočím hned v ten moment, kdy se roztomile překulil na hodině juda. taky mi svým chováním připomínal herectví christiana slatera. ⟡ našli se tam i nějaký cringe momenty, například když wat pouštěl jeho hotový film. jsem si představila, co mu řeknou na tý vysoký: "ale pane wate, my jsme chtěli film, ne TRAILER..." also, ayan měl v pokoji urnu s popelem jeho strejdy a ještě jí hrdě ukazoval akkovi. akkovo reakce byla k nezaplacení. 👁️👄👁️ ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Akk (First Kanaphan Puitrakul) nastupuje na prestižní chlapeckou školu, která je nechvalně známá tvrdým režimem a disciplínou. Je zvolen prefektem, aby bděl nad dodržováním školních pravidel. Jenomže do školy nastupuje problémový student Ayan, který provokuje učitele, podporuje rebelující spolužáky a odmítá se podřídit školním pravidlům. Od doby co nastoupil je škola plná chaosu. Tuto zápornou roli hraje Khaotung Thanawat Ratanakitpaisan. Postupem děje se ale z Ayana stává charakterní postava, kterou si zamilujete. Ale ne proto, že by se charakter této postavy měnil, ale proto, že tvůrci vás přesvědčí podstatně změnit úhel pohledu na tuto postavu. Ayan dělá všechno pro to, aby se s Akkem sblížil, aby spolu překonali výzvy a napravili své chyby. Ayanův způsob balení Akka mě neuvěřitelně bavil :) ()

Reklama

Petra321 

všechny recenze uživatele

Nemám slov... Musím priznať, že ma začiatok príliš nezaujal, no neskôr to začalo naberať na obrátkach a ja som sa nevedela dočkať ďalšej epizódy. GMM TV v poslednom čase prekvapuje naozaj kvalitnými BL-kami, ktoré v sebe nesú omnoho väčšie poslanie, než len láska dvoch chlapcov. Chémia medzi Akkom a Ayanom bola úžasná. Je vidieť, že chlapci sa do svojich rol naozaj vžili, čo bolo úplne že skvelé. Neskutočne sa mi páčili zápletky a rozuzlenia. Sakra, kto by bol povedal, že sa to celé zvrtne až takto? Po celý čas sme presvedčený o jednom a zrazu zistíme druhé? Dokonalosť. Príbeh bol takisto bezchybný. Plný zvratov a udalostí, ktoré by mne osobne nikdy nezišli na um. Pri mnohých odhaleniach som hľadela na obrazovku s otvorenými ústami, pretože som tomu jednoducho odmietala uveriť. Rozhodne odporúčam všetkými desiatimi. ()

LeninkaK 

všechny recenze uživatele

Krásný seriál ve zvláštním režimu školy. Ze začátku pro mě nenáviděný učitel Chadok. Bože ten chlap mi lezl na nervy. A nakonec se ukázalo, že jen trpěl pro lásku ke které se vlastně otočil zády, ale nikdy ho nepřestal milovat. Co se týče hlavní dvojice Akk a Ayan ti byli bezkonkurenční. Milovala jsem je od první chvíle. Jejich školní uniformy mě bavily a nejvíc ty ponožky. Hudba nádherná, která se dokonale hodila. I já sama jsem si OST stáhla do PC. Naprosto doporučuju tento skvost. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Záhada a prokletí školy SUPPALO. Transgender režisérku Tanwarin a historicky první transženu v thajském parlamentu už znám z pro mě výborného filmu It Gets Better. Nakonec v The Eclipse sama hraje vedlejší roli obsluhy v té "divné" kavárně. Projekt mě zezačátku zaujal svou jinakostí, stupiditou školních předpisů a uniformou, kdy nahoře byli kluci v saku juj a dole trčely háky do betonu. Příběhu po pár dílech ale došel dech, vleklo se to a nic se nedělo, řešily se jen školní prkotiny, aby nakonec předposlední epizoda byla trošku uspěchaná a lehce předvídatelná. Mírnou rozháranost děje (a některých postav, např. Thua) přebilo herecké obsazení (Khaotung, First, Neo a Louis, především první dva dokázali, že jsou "použitelní" všestranně), vizuelně se mi líbil "strýc" Dika, hudba (především úžasná Over The Moon) a zpracování (až na tu jednu z prvních "pusinek" mezi hlavními postavami ve sprše, to už bylo "okaté" i na Asii). Projekt jsem si zařadil do vysoce nadprůměrné skupiny. Díky za sk titulky na gaytitulky.info Doporučuji též, abyste zhlédli Khaotunga ve výborném seriálu Tonhon Chonlatee ... 69108 ()

Reklama

Reklama