Reklama

Reklama

The Zone: Survival Mission

(pořad)
všechny plakáty
Soutěžní
Jižní Korea, 2022

Účinkují:

Yuri, Kwang-soo Lee, Jae-suk Yoo

Diskuze

mildasleha

mildasleha (hodnocení, recenze)

Tuto reality show nabízí u nás Disney+ pod názvem Zóna: Kdo přežije? Jde o dvě série po osmi dílech po 55 minutách. Má tři účinkující, jednu herečku a dva herce. Každý díl má téma nějaké postapokalyptické katastrofy a zpočátku využil lockdowny, kdy měli lokace bez lidí a do každé dávali téma nějakého globálního problému.
Kwang-soo a Jae-suk vtipně komentují, že jejich kolegyně Yuri hraje v současných k-dramas, které, jak moc dobře ví jejich milovníci, oplývají těmi nejhezčími korejskými herci a zpěváky, zatímco oni jsou prototypem obyčejných Korejců: "Yuri hraje v seriálech s těmi, co nevypadají jako lidé..."
A právě divácký úspěch záleží na tom, jestli vám sedne humor této sehrané trojice.
SPOILER: Jako příklad dám Virus zónu, kdy v historickém areálu musí trojka v dobových kostýmech bojovat proti zlým duchům v podobě zombies, které ovšem koušou jen hezké lidi, takže postupně oba herci naštvaně chtějí, aby je zombíci pokousali, že nejsou přece tak oškliví...
Jestli vám sedne jejich pošťuchování a uvěříte, že se všeho skutečně bojí, tak se budete dobře bavit, jinak váš smysl pro vkus bude zklamaný a zatouží po něčem intelektuálním.

Reklama

Reklama