Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svérázný detektiv je kvůli svému přístupu k práci dočasně mimo službu. Najde si proto posilu, se kterou se na vlastní pěst pustí do vyšetřování série brutálních vražd. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

JB001 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k nízkému hodnocení této netflixové novinky si dovolím to kompenzovat o hvězdičku vyšším hodnocením. Což znamená plný počet. Moc se mi líbily exteriéry i inspirace bondovkami. Vůbec jsem se u toho nenudil a zkoukli jsme doma na jeden zátah. A těším se na pokračování... Apropó když jsem jel naposledy lanovkou na Lomnický štít, tak tam ten hambinec ještě nebyl. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Poláci umí, ale ne vždy se všechno povede a tahle tatranská variace na True detective potažmo severské krimi budiž důkazem. Technické stránce sice není moc co vytknout a prostředí ve kterém se odehrává je nádherné, ale příběh/případ bohužel extra nestrhne a Forstova trudná minulost mi začala být celkem rychle ukradená. Zklamání...40% ()

Reklama

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Obvykle mám tento žánr (severský, protože o to se snažili) v oblibě, ale toto bylo celé takové odpudivé a nadbytečně krvavé. S poměrně zmatenými a až příliš snovými prostřihy do minulosti. Vraha jsem bohužel uhodla, hned jak se objevil na scéně. A závěr si asi musím domyslet sama. Ale ať jen nekritizuji: atmosféru to mělo a hory byly krásné. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Poláci dobře sledovali severské krimi i True Detective. Je to celkem temné, kdy barevná paleta záběrů jde do hodně tmavých barev s občas velmi výraznou červenou podtrhující tu depresi. I když je to současnost, tak prostředí mi spíše evokovalo pozdní socialismus 80. let. Záběry Tater jsou majestátní a Slováky pobaví, že vrchol Lomnického štítu je vlastně skoro jak sídlo záporáka z Bondovek, kde se nejvyšší vrstva oddává sexuálním neřestem :D Do posledního dílu jem byl celkem nadšený, bohužel úplný závěr přinesl zbytečný twist a neuzavření děje s příslibem další série, což mě vytočilo. 6/10 ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Poláci se snažili natočit severskou krimi a celkem se jim to podařilo. Příběh masového vraha zasazený do krásného prostředí Tater má atmosféru, dějové zvraty i detektiva, který má spoustu problémů sám se sebou. Paradoxně nejslabším článkem je samotná detektivní zápletka, kdy motivace a chování spousty postav mi nedávaly příliš smysl. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama