Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
Rodinný / Fantasy
USA / Kanada, 2022

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová barevná verze klasického seriálu, ve které kamarádi Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa a Po zažijí úžasná dobrodružství a naučí se spoustu nových věcí. Přidejte se k nim! (Netflix)

Recenze (2)

Rayen1 odpad!

všechny recenze uživatele

Netflix to udělal zas! Hele, nebudeme chodit kolem horký kaše, původní Teletubbies byl taky ultra mega shit... Ale člověk pozná, že je to práce Netflixu, když vyjde černý slunce a Dipsy je vlastně Gipsy... A to nekecám, koukněte se na plakát (Dipsy je to zelený hovado). Jinak pořád to samý dokola, silenej fever-dream po špatným LSD tripu. Tak nějak si představuju mysl fetaka pár hodin před tím, než se total zcvrkne a někoho sejme na Hlavaku nuzkama s kulatou špičkou, protože myslel, že je jeden z tyhle magor-čtyřky (sázel bych na Poa, pac ten typek už od pohledu něco kuje). Na druhou stranu, moji roční dceru to zhypnotizovalo natolik, že si nechala ostříhat nehty na rukou i nohou, aniž by něco postrehla. Což je plus, asi. Jen by mě zajímalo nakolik ji to poškodilo mozek... ()

Alena.Durech 

všechny recenze uživatele

Táto nová verzia dcérku až tak neoslovila. Asi aj preto, že príbeh s deťmi je na tom istom mieste a už sa prostredie a aktivity nestriedaju rozmanito ako v starších sériách. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama