foto

Tituss Burgess

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Departures
I Hate Kids
Set It Up
2017 Šmoulové: Zapomenutá vesnice
2016 Perfect Roast Potatoes
2014 Are You Joking?

TV seriály

2018 2 Dope Queens (TV seriál)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Meets an Old Friend! (S04E06)
Kimmy and the Beest! (S04E05)
Kimmy Disrupts the Paradigm! (S04E04)
další epizody (6)
2017 Julie's Greenroom (TV seriál)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Bites an Onion! (S03E13)
Kimmy and the Trolley Problem! (S03E12)
Kimmy Googles the Internet! (S03E11)
další epizody (13)
2016 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Finds Her Mom! (S02E13)
Kimmy Sees a Sunset! (S02E12)
Kimmy Meets a Celebrity! (S02E11)
další epizody (13)
2015 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Makes Waffles! (S01E13)
Kimmy Goes to Court! (S01E12)
Kimmy Rides a Bike! (S01E11)
další epizody (13)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Life We Chose (S02E15)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Queen of Jordan 2: The Mystery of the Phantom Pooper (S06E20)
Dance Like Nobody's Watching (S06E01)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Queen of Jordan (S05E17)
Mrs. Donaghy (S05E11)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 The Battery's Down (TV seriál)

Dokumentární

2017 Stand for Rights (TV film)

TV pořady

2018 The 72nd Annual Tony Awards (TV pořad)
2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2016 Match Game (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2012 RuPaul's Drag Race All Stars (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace