foto

Tituss Burgess

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Departures
2017 Šmoulové: Zapomenutá vesnice
2016 Perfect Roast Potatoes
2014 You Must Be Joking

TV seriály

2017 Julie's Greenroom (TV seriál)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Bites an Onion! (S03E13)
Kimmy and the Trolley Problem! (S03E12)
Kimmy Googles the Internet! (S03E11)
další epizody (13)
2016 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Finds Her Mom! (S02E13)
Kimmy Sees a Sunset! (S02E12)
Kimmy Meets a Celebrity! (S02E11)
další epizody (13)
2015 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Makes Waffles! (S01E13)
Kimmy Goes to Court! (S01E12)
Kimmy Rides a Bike! (S01E11)
další epizody (13)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Life We Chose (S02E15)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 The Battery's Down (TV seriál)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)

Dokumentární

2017 Stand for Rights (TV film)

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2016 Match Game (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace