foto

Tituss Burgess

  • nar. 21.2.1979 (41 let)
    Athens, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nezdolná Kimmy Schmidt: Kimmy versus reverend
Respect
2019 Addamsova rodina
Jmenuju se Dolemite
2018 I Hate Kids
Set It Up
Správný čas žít
2017 Šmoulové: Zapomenutá vesnice
2016 Perfect Roast Potatoes
2014 Are You Joking?

TV seriály

2020 Central Park (TV seriál)
2019 Dobrý boj (TV seriál)
The One with the Celebrity Divorce (S03E06)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Says Bye! (S04E12)
Kimmy is Rich*! (S04E11)
Kimmy Finds a Liar! (S04E10)
další epizody (6)
2018 2 Dope Queens (TV seriál)
Elena z Avaloru (TV seriál)
A Lava Story (S02E14)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Meets an Old Friend! (S04E06)
Kimmy and the Beest! (S04E05)
Kimmy Disrupts the Paradigm! (S04E04)
další epizody (6)
2017 Julie's Greenroom (TV seriál)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Bites an Onion! (S03E13)
Kimmy and the Trolley Problem! (S03E12)
Kimmy Googles the Internet! (S03E11)
další epizody (13)
2016 Elena z Avaloru (TV seriál)
All Heated Up (S01E03)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy nalézá svoji matku! (S02E13)
Kimmy sleduje západ slunce! (S02E12)
Kimmy potkává celebritu! (S02E11)
další epizody (13)
2015 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy dělá vafle! (S01E13)
Kimmy jde k soudu! (S01E12)
Kimmy jede na kole! (S01E11)
další epizody (13)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Life We Chose (S02E15)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Queen of Jordan 2: The Mystery of the Phantom Pooper (S06E20)
Dance Like Nobody's Watching (S06E01)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Queen of Jordan (S05E17)
Mrs. Donaghy (S05E11)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 The Battery's Down (TV seriál)

Dokumentární

2017 Stand for Rights (TV film)

Host

TV pořady

2020 Dishmantled (TV pořad) - mod.
2019 A Little Late with Lilly Singh (TV pořad)
The Kelly Clarkson Show (TV pořad)
2018 The 72nd Annual Tony Awards (TV pořad)
2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2016 Match Game (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2012 RuPaul's Drag Race All Stars (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)