Reklama

Reklama

Chelsea Handler: Revoluce

(pořad)
  • USA Chelsea Handler: Revolution
Stand-up / Komedie
USA, 2022, 77 min

Režie:

Jo Koy

Účinkují:

Chelsea Handler

VOD (1)

Obsahy(1)

Chelsea Handler na sebe prozradí pár věcí a rozpovídá se o nezvladatelných psech z útulku, tragických rande i o tom, proč společnost dluží ženám omluvu. (Netflix)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Chelsea Handler jsem doposud nikdy neviděl, takže se ve mně zpočátku dost mísily pocity. Jaksi jsem si nemohl srovnat to, co vidím, s tím, co slyším. Po celou dobu jsem se totiž výborně bavil (miluju černý humor, a jak se ukázalo, žena se smyslem pro černý humor je ještě o úroveň výš) a zároveň mě poněkud rozrušoval pohled na ženu, která si po většinu času zachovávala kamennou tvář kyborga a ledový pohled odstřelovače. No, komičku, která dělá humory z pohledu bohaté, snobské bělošky, jsem zatím nezažil, a tuto premiéru jsem si fakt vychutnal. Jo, jo, vypadá to, že se mohu v oblasti humoru spolehnout na Židovky, obě naposled viděné byly skvělé. No, když to tak po sobě čtu, netuším, proč jsem hodnotil jen čtyřmi pěticípými. Hbitě to napravím. / Poučení: Pozor na žabky, ať se nepodíváš na Guantánamo. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

lidé, kteří si takhle suverénně myslí, že jsou vtipní, jsou hodně strašidelní. pokusy o nekorektní výroky od "fuj, 50letá bába by neměla rodit" přes "můj pes má ucpaný střeva, tak ho radši zavraždím" jsou podané sebevědomě, ale zoufale nevtipně. vypointování = 0, podání vtipů = 0, tahle paní by zkrátka zapadla (respektive by možná byla malilinko nadprůměrná) v na stojáka. :( ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama