Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 2 (1989) (série)


Generální úklid (S02E04)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1990, 8 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Pat a Mat si robia v dome poriadok a neporiadok vysypávajú do smetných nádob. Tie sa však zaplnia a oni nemajú kam vysypať smeti z vedier. Odpadky nemôžu len tak nechať voľne pohodené pred domom a tak sa snažia vyhútať metódu odpratania nepohodlného odpadu. (pravo)

Recenze (32)

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je večší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže počase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

Elgin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyborny tip na upratovanie i ked by mohli nastat problemy s jeho realizaciou v praxi. Serial nam dava skvelu zabavu nielen pre najemnsich, ktori este nevedia rozpravat, ale takisto I nam starsim. ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou staří vetešníci a tak, když dojde na generální úklid zjišťují, že dvě popelnice jsou pro ně zkrátka málo. Naštěstí v ulici jich je dost a tak si je od sousedů prostě vypůjčí. Aby nakonec problém s odpadem vůbec zvládli ukradnou někde i popelářský vůz. Tenhle díl je noční můrou všech ekologů, ale já ho mám moc rád. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

Reklama

Reklama