Reklama

Reklama

Noci hrůzy

  • Itálie Le notti del terrore (více)

Obsahy(1)

Kosti praskají, střeva jsou trhána na kusy - vítejte v Itálii. S prastarými texty si není radno zahrávat. Rozluštění tajemství prastarých svitků, jejichž text dokáže oživit dávno mrtvé osoby, je první velkou chybou, jakou ve svém životě profesor Ayres učinil. Tou druhou pak bylo pozvání přátel, z jejichž poklidného pobytu v profesorově sídle se stává boj o holé přežití v obklíčení věčně hladových zombie. Těch jsou desítky, lační po mase a vnitřnostech, a navzdory svému stavu jsou až neuvěritelně bystré a vynalézavé. O to těžší boj hrstku přeživších čeká. (Řitka video)

(více)

Recenze (94)

iolaos 

všechny recenze uživatele

...The earth shall tremple...Graves shall open...They shall come among the living as messengers of death and there shall be the nights of terror...Jedna z nejvetsich nechutnosti, ktere jsem kdy videl (uncut), vynikajici gore efekty a hnusne detaily... cervi, kozzy, sexualni uchylnost... pro slabsi povahy vstupenka do pekla....na 1-10 skale talianskych chutovek, davam bez debat znamku 10.. mimojine i za ty FANTASTICKE MASKY! ()

ladylucifer 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový horor pro zasmání. Vždy, když se objevil nějaký zombík, tak mi naskočil úsměv. Byli milí :o) pomalu se klácející a náměsíční komparzisté oblečení v dlouhých nočních košilích a na hlavě nasazenou masku (kterou seženete v obchodech s podobnými blbinkami), na které je hozeno pár červů. Ale ty hvězdy srážím, protože občas nudí a režisér nám nedopřál moc velkou podívanou na porcování obětí ;o) ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Krása! Konečne nejaký poriadny Zombie, pomalá chôdza, vzpieranie rukami, začervená tvár červíkmi, vychádzanie z hrobov a to všetko za denného svetla, s ktorého ide atmosféra a poriadny strach. Škoda tých hereckých výkonou, ktoré sú otrasné a najmä amatérske, neužijeme si ani poriadny sex, pretože aj keď sú nejaké náznaky, skazí to ten malý chlapec, ktorý mi tam vadil. Čo ale všetko to celé zachraňuje, sú predovšetkým scénky so Zombie, pretože sa nám to rozbehne hneď na začiatku a ide sa hneď na vec, kdežto u iných Zombie kúskov si musíte nejakú tú polhodinku počkať, ale umňa to bolo dostačujúce 90 percent. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Opět se mi potvrdilo, že Italové točí/li skvělé horory, avšak vyjma zombie žánru. Noci hrůzy je velice špatný film s hroznými maskami, efekty, herci. Možná kdyby se netvářil tak vážně, výsledek by byl jiný, ale takhle jsem zažil jen 80 minut nudy s pár zajímavými scénami. Je tu však něco, díky čemu si tenhle filmek budu pamatovat, a to byl jakýsi zmenšený dvojník Daria Argenta, který vyděsil víc než deset zombie najednou, k tomu ještě jeho celkem vřelý vztah k matce...libózní. V tomhle žánru mě prostě dokáže zaujmout jen ten Romero. Holt mám vetší slabost pro ty kanibaly. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Zaujimavy taliansky ZOMBIE horor ktory urcite stoji za povsimnutie az pre fakt husty vyskyt chodiacich tilel.ALe tieto walking dead su dost ako by so to povedal "odstate" je na to asi najlepsi vyraz:).Ale po par zaberoch pri ktorych som sa uskrnal som si na tieto masky zvykol a potom som si do konca filmu vychutnaval rozne zaujimave sceny:) Dalej by som spomenul rozne skilly zombikov ako pouzivanie roznych pracovnych nastrojov a tiez baranidla.Jedine co ma dost stvalo bol ten uchylny chlapec. PS:Sice sa pri tom bat urcite nebudete ale zato su tam vcelku zaujimave gore a vela(fakt vela) zombikov ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Dějištěm filmu je Villa Parisi v Itálii, kterou postavil v roce 1603 monsignor Ferrante Taverna. (peaceman)
  • Film bol zakázaný v Nemecku. (Paldiny)

Reklama

Reklama