Reklama

Reklama

Tuláci

  • Velká Británie The Strays
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Tvrdě makala, aby to dotáhla až sem. Když se ale v její klidné čtvrti objeví dva cizí lidi, začne se jí pečlivě vybudovaný život sypat pod rukama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

Moonwalker 

všechny recenze uživatele

Hrozně zvláštní film v dobrém slova smyslu. Měl jsem z toho vibe z filmů režiséra Jordana Peela (Get Out, Us, Nope) Za mě docela dobrý, a hodně se tam opět řeší věčně omýlané téma ,,Černá Kultura''. Komu to nevadí, a líbí se jim filmy od Peela, tak by je to mohlo zaujmout. Dalo se to. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

„Tuláci v podchodoch, pár tmavých tieňov. Tuláci v podchodoch, chcú málo. Tuláci v podchodoch sú zabudnutí“. Žánrová matlanice…..špatně natočené, špatně zahrané…..přitom díky tématu se dalo vytěžit mnohem víc. A největším paradoxem je fakt, že Afroameričané (doufám, že jsem to napsal korektně a nikoho se nedotknul) jsou tady ti špatní….to si tedy Neflix dovolil hodně. Ale závěr mne nakonec docela bavil, tak snad zkuste vydržet, i když se to bude v průběhu jen těžko chroustat. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Debut pre herca Nathaniel Martello-White v roli scenárista / režisér. A rozhodne sa nedá povedať, že vybral zlú tému (alebo spíš témy). Celkový obraz však nie je jednotný, a posledná štvrťhodina, ktorá je pomerne silná a herecky ponúka najväčší priestor, už nedokáže dostatočne „zakryť“ predchádzajúce nedostatky. Záver z určitého hľadiska trochu prekvapujúci, ale divácky neuspokojujúci.  Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Sebule 

všechny recenze uživatele

Začátek byl docela zajímavej, vypadalo to na fajn thriller, jde tam vidět velká inspirace jinými filmy a režiséry. Ale k čemu máte pěknou kameru, opravdu dobré herecké výkony, když příběh je naprosto banální a nezábavný. Thriller se změnil na nějaké rodinné drama... A taky ta hlavní postava, naprostá nesympatická a blbá ženská. Ani nevím, co mi měl film předat, jestli něco o rasismu, rodině, strachu nebo co vlastně chtěl básník říci. Ale jako mělo to docela fajn hudbu, jak jsem psal, herci opravdu dobrý, mělo to pár světlých chvilek. Hodnocení: 4/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jak moc Netflix neumí ty velké filmy, tak tu a tam dokáže překvapit v béčkových žánrovkách a Strays k tomu měli slušně nakročeno. Jenže bohužel do cíle nedoběhli a výsledek je fajn v jednotlivostech a závěr je celkem fajn, ale jinak působí dost nedotaženě. Jak už tu v hodnoceních padlo, dostat to do ruky někdo zkušenější, bylo by to sice stále béčko, ale rozhodně by mohlo fungovat lépe. Nápad to totiž není úplně blbej...40% ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo medzi septembrom a novembrom 2021 v Londýne, Suffolku a Berkshire. (Arsenal83)

Reklama

Reklama