foto

Jordan Peele

  • nar. 21.2.1979 (39 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kapitán Bombarďák ve filmu
2016 Keanu - Kočičí gangsterka
Čapí dobrodružství
2012 Tohle je ráj
2010 Fotři jsou lotři
2009 Station, The (TV film)
2007 Twisted Fortune

TV seriály

2017 Big Mouth (TV seriál)
The Pornscape (E10)
I Survived Jessi's Bat Mitzvah (E09)
The Head Push (E08)
další epizody (10)
2016 Americký táta (TV seriál)
Criss-Cross Applesauce: The Ballad of Billy Jesusworth (S13E17)
2015 Rodinka na kousky (TV seriál)
Ponzi Sex Paris Bounce (S01E06)
Prison Baby Golf Picking (S01E04)
Pilot (S01E01)
Supermansion (TV seriál)
Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
Staff Party (E07)
Activities (E03)
Lunch (E02)
Rick a Morty (TV seriál)
A Rickle in Time (S02E01)
2014 Fargo (TV seriál)
Morton's Fork (S01E10)
A Fox, a Rabbit, and a Cabbage (S01E09)
The Heap (S01E08)
další epizody (4)
2013 Axe Cop (TV seriál)
Kroll Show (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Pouť, na kterou se nezapomíná (S05E07)
2012 Key and Peele (TV seriál)
The Mindy Project (TV seriál)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
Láska bolí (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)

TV pořady

2016 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
2016 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 66. Emmy Awards (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2017 Uteč

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace