Reklama

Reklama

Afrika z výšky

(seriál)
  • Velká Británie Africa from Above
Velká Británie, 2022, 8 h 20 min (Minutáž: 50 min, Alternativní 3x50 min, Televizní verze: 91 min)

Hrají:

Nimmy March (vypravěč)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Podívejte se na obyvatele, města a přírodní krásy Afriky z úplně nového úhlu. Zvedli jsme naše kamery do výše ptačí perspektivy, čímž vám chceme pomoci vidět tento mimořádně zajímavý světadíl tak, jak jste jej dosud ještě neviděli. Tento seriál je výrazem úcty k Afričanům žijícím v rychle se rozvíjejících státech, a navíc ukazuje divákům z oblohy pozoruhodný svět nejdivočejších zvířecích druhů. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (2)

Narciska 

všechny recenze uživatele

Pohledy z výšky baví. Ukazují svět z jiné perspektivy a ten tak vypadá skoro až panensky krásný. Dívat se však jenom z výšky je stále jen: dívat. Nikoliv poznat. Tady si s tím skvěle poradili a nezapomněli na to hlavní co dělá zemi: lidi. Skrze deseti z nich nám představí jejich svět. Afrika je chudý kontinent, ale zde její obyvatelé spolu a evropskými dokumentaristy dokazují, že i vprostřed bídy kvete naděje. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Existuje jeden starší stejnojmenný seriál, který letí napříč kontinentem skutečně z výšky. Zde se jednalo o zhruba polovinu záběrů z ptačí perspektivy a pak těch pozemských, kdy jsou nám představovány jednotlivé státy a lidé v nich žijící. Zrovna Afrika je kontinent, který bude vždy vypadat skvěle z jakéhokoli pohledu, otázkou je, proč byly upřednostněny zrovna tyto země a jiné ne... ()

Reklama

Galerie (74)

Reklama

Reklama