Reklama

Reklama

Kkotseonbi Yeolaesa

(seriál)
  • Jižní Korea 꽃선비 열애사 (více)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Dan-oh Yun (Ye-eun Shin) dříve žila pohodlným životem jako milovaná dcera bohaté rodiny, ale už tomu tak není. Nyní je živitelem rodiny a provozuje hostinec Ihwawon. Mezi aktuálními hosty jsou učenci připravující se na státní zkoušky s nadějí stát se vysokými úředníky. Mezi nimi jsou San Kang (Ryeoun), Si-yeol Kim (Kang Hoon) a Yu-ha Jeong (Geon-joo Jung), kteří všichni skrývají hluboká tajemství. Společně s Dan-oh budou sdílet informace a spolupracovat, aby našli Seola, který zmizel před 13 lety. (mikki089)

(více)

Recenze (2)

Gada 

všechny recenze uživatele

Pohodový historický seriál pro ty, kdo má rád špetku tajemna s prvky komedie a romantiky. Zchudlá šlechtična Yoon Dan Oh provozuje penzion, kde se ubytují tři muži. Bezstarostný mladík, noblesní učenec a obratný bojovník. Jak záhy pochopíte jeden z nich je asi Lee Seol - princ, který se musí od mala skrývat, protože měl být zabit. Bylo zábavné hádat, který z nich to je. V zemi vládne, řekla bych až psychicky narušený král. Bude Lee Seol usilovat o svrhnutí takového vládce? Má důvod k pomstě? Komu dá své srdce Yoon Dan Oh? Seriál mě bavil.. ()

Koral17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedno z nejlepších korejských historických dramat, které jsem v poslední době viděla. Zajímavý, zpočátku tajemný příběh plný zvratů, něžná romantika, zamyšlení nad předem určeným osudem člověka a sílou jej překonat.  Méně známé tváře v hlavních rolích herecky velmi příjemně překvapily, není co vytknout. Tento seriál jsem si opravdu zamilovala. ()

Reklama

Reklama