foto

Gyo-jin In

  • nar. 29.8.1980 (38 let)
    Jochiwon, Sedžong, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Keunalui bonwigi
2008 Zbraň odplaty
2006 Wontakeui cheonsa

TV seriály

2017 Jeogeulleoseu (TV seriál)
Ranjeri sonyeosidae (TV seriál)
Ssam maiwei (TV seriál)
Wanbyeokhan annae (TV seriál)
2016 Anturaji (TV seriál)
Baekheuiga dolawassda (TV seriál)
2015 Balchighage gogo (TV seriál)
Yeojareul woolryeo (TV seriál)
2014 Angkeumhan dolsingnyeo (TV seriál)
Cheongugeui nunmul (TV seriál)
Minyeoui tansaeng (TV seriál)
2013 Goot dakteo (TV seriál)
Guam Heojoon (TV seriál)
2012 Maui (TV seriál)
Romaenseuka pilyohae 2012 (TV seriál)
2011 Misseu ajumma (TV seriál)
Naeili omyeon (TV seriál)
2009 Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Aeja eonni minja (TV seriál)
2006 Eolmana jokillae (TV seriál)
2005 Geu yeoreumui taepung (TV seriál)
2003 Seonnyeowa sagikkun (TV seriál)
2001 Eojjeomyeon joha (TV seriál)
2000 Saechingoo (TV seriál)
1980 Jeonwonilgi (TV seriál)

TV pořady

2013 슈퍼맨이 돌아왔다 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace