Reklama

Reklama

Americká spravedlnost

Trailer 1

Obsahy(1)

Texaský ranger pronásleduje bankovního lupiče přes poušť. Mezitím se ukáže, že pachatelem je mezinárodní terorista, který plánuje uskutečnit bombový útok v centru Londýna. Poté, co je jeho partner zabit, se texaský ranger spojí s britským tajným agentem a jeho šéfem, aby společnými silami vypátrali teroristy a zabránili bombovému útoku v Londýně. (Vertigo International)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Po pěstním souboji v motelovém pokoji je v zrcadle odraz kamery, když si ranger jde pro klobouk. (Johnny.ARN)
  • Agentka Smith (Dominique Tipper) oslovila velícího policistu „poručíku“. V britské policii poručíci nejsou. (Johnny.ARN)
  • V motelovém pokoji si agentka Jennifer Smith (Dominique Tipper) přetáhne bundu přes holé paže a vyjde z pokoje. V další scéně má pod bundou dlouhou košili. (Johnny.ARN)
  • Cca v čase 01:16:00 poté, co rangerovi (Thomas Jane) terorista Oleg (Jess Liaudin) zničí jeho M4, mu agentka (Dominique Tipper) předá svou zbraň M4, ta ale nemá po celou dobu (od předání z vozu velitelelem policie) optický zaměřovač. Ještě na schodišti, před útokem policie raketomety na dělo teroristů, tato zbraň zaměřovač stále nemá, ale v následující scéně, kdy dvojice (agentka a ranger) dveřmi vstoupí do místnosti, kde zbyl poslední terorista (Dean Jagger), který po nich zahájí palbu, má najednou ranger na zbrani, kterou mu agentka předala, opět zaměřovač, který tam do té chvíle nebyl. (SsgtJira)
  • V 55. minutě filmu vstupuje jeden z týmů sedmi teroristů (v šedobílé bundě s drdolem) do hotelového pokoje a v ruce má ruský AK-74u se sklopnou pažbou a dřevěným předpažbím. Tuto zbraň mu texaský ranger (Thomas Jane) po úderu do obličeje dveřmi sebere a v následující scéně již střílí skrze zeď na zbytek teroristů. Zbraň, kterou ranger drží, ale již není AK-74u, ale izraelský Galil, který má jiné předpažbí z černého plastu i jiný tvar sklopné pažby. (SsgtJira)

Reklama

Reklama