foto

Nick Moran

  • nar. 23.12.1969 (51 let)
    East End, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Nick Moran je především filmový a divadelní herec, představitel desítek rolí ve významných britských filmech, TV seriálech a divadelních hrách. K filmové režii se dostal přes divadelní hru Telstar, jíž je spoluatorem a jejíž příběh později převedl na filmové plátno - vznikl snímek Telstar: Příběh Joa Meeka (Telstar: The Joe Meek Story, 2008), který se stal jeho filmovým debutem. V současnosti dokončil druhý celovečerní film Kid (The Kid, 2010).

Zdroj: Film Festival Zlín

Herecká filmografie

Filmy

2020 Greatland
The Black Emperor of Broadway
2019 Pomsta
The American King - As told by an African Priestess
2018 Accident Man
Ask the Cheat
Terminal
2017 Gunned Down
My Name Is Lenny
2016 Crow
Don't Knock Twice
Eat Locals
I nostri passi
2015 Age of Kill
2014 Down Dog
2013 13 Eerie
Little Favour
Our Lady of Lourdes
The Great Train Robbery (TV film)
Vězni slunce
2012 After Death
Berlin Job
Coward
The Other Side
2011 Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
2010 Away We Stay
Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
2009 Góóól! III.
2006 Amazing Grace, The
2005 Poslední výsadek
Puritan
Tichý spojenec
2004 Americký den
Pes fotbalista: Evropský pohár
Rukojmí ve zkumavce
Šmejdi
2003 Chaos and Cadavers
Noise Control
Ten Minutes
White Bits
2002 Ant Muzak
Ashes and Sand
2001 Jiný život
Mušketýr
The Proposal
2000 New Blood
Podvojné účetnictví Christie Malryho
Život na úvěr
1999 Rules of Engagement, The
Star! Star!
1998 Sbal prachy a vypadni
Slečna Pondělí
1997 Clancy's Kitchen
1996 Future Lasts a Long Time, The
1991 Buddy's Song
Redemption (TV film)
1990 Hard Days, Hard Nights

TV seriály

2018 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Ta hrubá kouzla (S01E04)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The Zero Option (S03E03)
V čísle 9 (TV seriál)
Once Removed (S04E03)
2015 Smrt v ráji (TV seriál)
Swimming In Murder (S04E05)
Inspektor Banks (TV seriál)
Pohřbené - 2. část (S04E04)
Pohřbené - 1. část (S04E03)
2014 Otec Brown (TV seriál)
Tři smrtící nástroje (S02E07)
2013 Nesprávní chlápci (TV seriál)
Dead Mans (S01E03)
Bad Mans (S01E02)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (4)
2007 Nuclear Secrets (TV seriál)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S04E11)
2001 The Fear (TV seriál)
1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Hlas krve (S02E04)
1986 Screenplay (TV seriál)

Dokumentární

2007 British Film Forever (TV seriál)
2004 Bullrun: Cops, Cars & Superstars (TV seriál)
2000 Guns for Hire: The Making of 'The Magnificent Seven' (TV film)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2014 The Great British Bake Off: An Extra Slice (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1996 Theatreland (TV pořad)