Reklama

Reklama

Manželství po židovsku

(pořad)
  • USA Jewish Matchmaking (více)
Trailer
Reality-TV / Romantický
USA / Izrael, 2023

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezadaní židi, kteří mají pocit, že přišel čas na vážný vztah, si už nemusí zoufat. Aleeza Ben Shalom pro ně totiž umí najít spřízněnou duši v USA nebo Izraeli. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

jasanka 

všechny recenze uživatele

Fajn vec na odreagovani se, ale to je tak vsechno. Vetsina lidi nesympaticka, protireci si v tom, co chteji. Vadilo mi, ze prakticky nikdo spolu neskoncil, a nedozvedeli jsme se, co bylo dal. Indian Matchmaking me bavilo vic. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Jsem u třetího dílu, blízko momentu, kdy se naše cesty- moje a pořadu- navždy rozejdou. Paní dohazovačka Aleeza si nedělá dobrou reklamu, protože to, co příkladně předvedla s tou luxusní čtyřicítkou Harmonie, byl fakt úlet. Přihrát jí dvojníka Woodyho Allena řka: připravte se na osudové setkání, to by znamenalo spolíhat na to, že je ta Harmonie permanentně v rauši. Kdyby v sobě Aleeza měla špetku dobrýho odhadu, tak k tomu setkání nemohlo nikdy dojít. Když jí micka opakovaně zmíní požadavek na výkonnýho nadsamce, tak jí přece nebudu cpát pana profesora Hezkysesnímpovídá. Ale i kdyby byla Aleeza ve svým oboru nejlepší na celým světě, tak bych se nechtěl seznamovat tímhle způsobem- na základě předvýběru uskutečněnýho třetí osobou. Ani z jednoho páru jsem necítil příjemnou chemii. Možná to tady někomu nakonec ale přesto klaplo, těžko říct… Nezaregistroval jsem to, sjížděl jsem to na rychloposuv, je to shit. ()

Reklama

Eluin 

všechny recenze uživatele

Inu, jako všechny randící/svatební pořady je to tak trochu šílené, navíc se divákovi často vkrádá otázka, "co se děje mimo záběry" a "co z toho inicioval štáb". Nedivil bych se, kdyby ona výseč reality, kterou sledujeme, byla jen opravdu velmi titěrná. Nicméně je to zábavné, což je tak asi maximum, co od podobného pořadu lze očekávat. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama