Reklama

Reklama

McGregor Forever

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Sportovní
USA, 2023, 3 h 23 min (Minutáž: 47–54 min)

Režie:

Gotham Chopra

Hrají:

Conor McGregor

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vzrušující dokumentární seriál o závratné kariéře zápasníka ve smíšených bojových uměních Conora McGregora, který se proslavil brutalitou i prostořekými komentáři. (Netflix)

Recenze uživatele tomik99 k tomuto seriálu (4)

Zlá krev (2023) (E01) 

Je možná škoda, že seriál dokumentuje "tu horší" část Conorovy kariéry, kdy spíše sbírá prohry než výhry. Přesto je to pestrý pohled do zákulisí, který je rozhodně obohacující. Jsem rád, že zde zůstal důraz na sport, drama a emoce. Malinko jsem se bál, že to sklouzne ke stylu alá Georgina Ronaldo. ()

Natvrdo (2023) (E02) 

Naprosto skvělý díl. Ani jsem netušil, že byl Conor v takové formě. Měl chuť zápasit, měl odhodlání. Ale UFC mu z nějakého podivného důvodu nedalo zápas. Zřejmě organizace sama nevěděla, jak s nemocí Covid-19 naložit. A tak nechtěla svůj největší tahák platit. Dana nechal Conora sedět, což samozřejmě vyústilo v jeho (několikáté) ukončení kariéry. ()

Jsem do toho blázen (2023) (E03) 

Tohle už určitě nebyl stejný Conor jako kdysi. Začátek zápasu s Dustinem super, ale tu nohu si nechal úplně rozebrat. Navíc už se na něm podepisovala zranění z minulosti a ta noha byla již delší dobu velice špatná. Pokorný Conor byl příjemnou změnou, ale přišlo mi, že ten hlad a touha po vítězství vymizela. Možná by potřeboval po tak dlouhé odmlce nějakého protivníka na rozjezd, což mu ale UFC nedalo. ()

Dokud budu moct (2023) (E04) 

Za mě trochu zbytečná odveta, po které Conor neměl jít. Navíc se pustil do zbytečného trashtalku. Zatímco jindy mu to šlo od srdce, tak teď bylo vidět, že to táhne na sílu a ty hlášky jsou slabší a on sám jim nevěří. Conor se zkrátka změnil, což je naprosto v pořádku. Změna je součást života. Conor ale chtěl všem dokázat, že je stále stejným hajzlem jako kdysi (což už očividně není), a tak dělal blbosti jako dříve. Samotný zápas byl velice nešťastný. Dobrý začátek vystřídalo jedno velké mlácení u pletiva, kde se Conor alespoň zmohl na pár kopanců ze země. A to nechvalné zranění - hrůza, na ten záběr mě opakovaně bolí se dívat. Nešťastné a smolné zranění. Těžko říci, zda se ještě někdy vrátí původní Conor, ale pro MMA toho udělal spoustu. Jednalo se o skvělý dokument. Jen škoda, že nemají dostatek záběrů, aby zmapovaly jeho začátky a výhry. Tohle je spíš taková klesající krasojízda jeho pobouřené kariéry. ()

Reklama

Reklama