Reklama

Reklama

McGregor Forever

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Sportovní
USA, 2023, 3 h 23 min (Minutáž: 47–54 min)

Režie:

Gotham Chopra

Hrají:

Conor McGregor

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vzrušující dokumentární seriál o závratné kariéře zápasníka ve smíšených bojových uměních Conora McGregora, který se proslavil brutalitou i prostořekými komentáři. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

FromHell 

všechny recenze uživatele

Za svojej éry bol hrdzavý jeden z najlepších strikerov planéty, to je bez debaty. Tento dokument približuje pozadie jeho posledných zápasov, teda najväčšie prepady jeho (športovej) kariéry, až na zápas s Cerronem ktorý vyhral. Dokument určite funguje a efektívne zachytáva emócie pred a po zápasoch...No čo sa týka ostatných aspektov, ako je jeho rodinný život, nejake jeho kecy o motivácii a podobne..pôsobí to fakt ako čisté porno, obzvlášť, keď poznáte jeho životný štýl, jeho kauzy atď... Celý dokument vnímam, ako veľmi prejebané promo za ktorým stojí Dana White, pre prichádzajúcu sériu Ultimate Fightera, kde budú v úlohe trénerov Conor s Chandlerom... A možno len trepem a načasovanie vypustenia dokumentu je čisto náhodné 😂 Conor je už viacmenej asi len vynikajúci biznisman a jeho dravosť a nesmrteľný mindset je asi už preč..no bodaj by som sa mýlil a Notorious predvedie ešte v oktagone veľké veci. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Film Notorius byl z velké části pouze sestřih nejlepších okamžiků z tiskových konferencí a následných zápasů. Seriál Forever jde přeci jen více do hloubky. Conor se s diváky podělí o hromadu životních mouder a Netflix nabídne i záběry z jeho rodinných radovánek, tréninků a rehabilitací. Každá epizoda se věnuje jednomu zápasu, kterých v poslední době mnoho nebylo, takže je trošku záhadou, proč poslední díl stříhali skoro dva roky. ()

Reklama

ProchySBK odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá srajda která plive do tváře všem bojovníkům. Uplakanek, kterej ve třiceti letech vykládá o tom jak našel smysl života, protože má děti. Kazdej bojovník jednou odejde. Někdo na vrcholu někdo dolu v zapomnění. Tenhle šašek je naprostej průměr v kleci, kde se muže stát kdykoli cokoli. V momentě kdy nemá kliku a netrefi borce na bradu tak najednou nemá co nabídnout. Ono se jinak odchází porazenej někam do gymu za kamaradama a nebo na jachtu rollsem. Nesnáším ho za to jak prodělal všechny a dokud si hral na klauna tak to byla opicarna co přitáhne lidi. Teď je to jen bambula co má vymlacenou hlavu, hafo peněz ale doufám ze brzo odtáhne s tím svim zrzavim cirkusem nekam do pryč. Brzo mu zas někdo neklepe půlky a já si otevřu plzen a bramburky. Tahni! ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

CMG je jednoduše legenda a ačkoliv jej někdo nenávidí a jiný miluje, nelze mu upřít to, co dokázal, ať už pro sebe nebo pro MMA jako takové. Před zhlédnutím jsem si říkal "ach bože, zase jeho další ego show" a předpokládal, že vzhledem k jeho dosavadnímu množství dokumentů a autobiografií už tahle 4dílná série nebude mít co nabídnout, ale jsem hodně rád, že jsem se mýlil. Tohle je totiž čisté nahlédnutí do Conorova světa v období mezi zápasy Khabib - Cowboy - Dustin 2 a Dustin 3, které výborně poukazuje jeho sebereflexi a přerod z "trashtalking badboye" do poměrně uvědomělého a vyspělého zápasníka. Nejvíc se mi zde ale líbí detailní zobrazení tréninkových procesů před jednotlivými zápasy, nakouknutí do prostředí jeho rodiny, dětí a hlavně zobrazení celé té omáčky okolo, kterou člověk jinde neuvidí. Fajn, svižná a filmařsky vysoce kvalitní zábava. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mám rád sportovní dokumenty a Netlfix je umí. Na druhou stranu ale nejsem úplně fanda MMA ani McGregora a k tomu abych si pustil tohle mě navnadila až jeho "herecká" etuda v novém Road House. No a špatné to nebylo. Nic úplně zásadního sem se sice nedozvěděl, alespoň sem ale zjistil, že Connor sice je magor, ale v reálu ne až tak veliký jak působí na tiskovkách a zápasech. Ty čtyři epizody byly tak akorát a půl palce nahoru za to že se nesnaží být jen tupým plácáním po zádech (i když žádná velká kontroverze se taky nekoná)...60% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama