Reklama

Reklama

McGregor Forever


Zlá krev (E01)

(epizoda)
  • USA Bad Blood
Dokumentární / Sportovní
USA, 2023, 54 min

Režie:

Gotham Chopra

Hrají:

Conor McGregor

VOD (1)

Obsahy(1)

McGregor po dvouleté pauze nastoupí k bitvě s neporaženým Khabibem Nurmagomedovem. Senzační výsledek zapůsobí v atmosféře nabité emocemi jako rozbuška. (Netflix)

Recenze (5)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejzajimavejsi cast tohoto dokumentarniho serialu je hned v prvnim dile: rivalita s Khabibem. Osobne si myslim, ze tvurci mohli vice zabrousit do kontroverze, hlavne na Conorove strane. Ale i tak davam palec nahoru. ()

bozka10 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne určené pre fanúšikov bojových športov,premňa ako človeka čo sa tomu venuje celý život sú podobné dokumenty fantázia.Kdo v tom nemá zaľúbenie a vášeň,to zrejme moc nepovie.Conor je kurva šampión 👊 ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je možná škoda, že seriál dokumentuje "tu horší" část Conorovy kariéry, kdy spíše sbírá prohry než výhry. Přesto je to pestrý pohled do zákulisí, který je rozhodně obohacující. Jsem rád, že zde zůstal důraz na sport, drama a emoce. Malinko jsem se bál, že to sklouzne ke stylu alá Georgina Ronaldo. ()

AmonGoeth 

všechny recenze uživatele

Je prostě těžké se na něj přestat dívat. Proč? Asi to nastavení. Zraněná noha? No a co. Zraněný kontík? No a co? Vyšší váhovka? No a co? Ještě vyšší váhovka? Jinej sport?! Let's go! What you see is what you get. There is no filter with Conor... ()

MarekTulen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V době co probíhal zápas mezi Khabibem jsem byl mimo, vůbec jsem nevěděl že existuje a mezi kým je. Tato epizoda ten zápas krásně odprezentovala a ty co Conora Mcgregora neznají, ho za pár minut aspoň na oko poznají. Uvidíme co tohle ještě vykouzlí. :) ()

Reklama

Reklama