Reklama

Reklama

Píseň banditů


Epizoda 1 (E01)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

I Jun se vzepře svému pánovi a vyrazí do severního Kanda po stopách jednoho muže. Bude si přitom ale muset dávat velký pozor. (Netflix)

Recenze (2)

quido_zidle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Korejská seriálová kovbojka, něco jako reinkarnace Sedmi statečných...a po první díle můžu říct, že o 100% povedenější než ta sračka s Denzelem Washingtonem. Vypadá to, že korejská produkce Netflixu přidala další hodně koukatelný počin (mimochodem česká tvorba jim nesahá ani po paty zabořené v blátě...). Jedna hvězda dolů za za klišoidní anglické songy (proč si tam nedali svoje!?) a toho kresleného tygra na konci - wtf? Jinak výborný a těším se na další díly... ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod se moc povedl! Naštěstí je "kdo s kým a za kolik" vysvětleno tak, abych to pochopila i já. Takže klobouček, já občas bývám pomalý pozorovatel historie. Ale když se to dostane pořádně do té lidské roviny a jsou odhalené karty, prostě chcete těm slabším držet pěsti. Takže jo. Je to hodně obrazově drsný a kravavý (ta finálová záchrana...snažím se vybavit si něco, co v poslední době tak brutální a cool zároveň, a nic mě nenapadá), hodně o postavách a jsem zvědavá, jak to ještě dopadne, až se panáček dozví, že jeho starej věrnej pes je stále naživu. Natož co s místníma plánuje upéct. Zatím dobrý, móc dobrý  :) ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama