foto

Nam-gil Kim

  • nar. 13.3.1981 (38 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gimyohan gajok
2017 Eoneunal
Salinjaeui gieokbeob
2016 Pandora
2015 Dorihwaga
Moorwehan
2014 Piráti
2010 Zmizelí milenci
2009 Haendeupon
2008 Kang Cheol-jung: gonggongui jeog 1-1
Miindo
Modeon boi
2006 Hoohoihaji hanha
Nae cheongchunege goham

TV seriály

2019 Yeolhyeolsaje (TV seriál)
2017 Myeongbulheojeon (TV seriál)
2016 Yeongjoo (TV seriál)
2013 Sangeo (TV seriál)
2010 Gaeineui chwihyang (TV seriál)
Nappeun namja (TV seriál)
2009 Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Chunjane kyeongsanatnye (TV seriál)
2007 Woorereul haengbok hake myeot kaji chilmun (TV seriál)
2006 Keutbai solro (TV seriál)
Noona (TV seriál)
Yeonin (TV seriál)
2004 Dan pat ppang (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace