Reklama

Reklama

Láska, sex a 30 svíček

  • Jihoafrická republika Love, Sex and 30 Candles
Trailer
Jihoafrická republika, 2023, 106 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři nejlepší kámošky, co mají třicítku na krku, společně řeší trable ve vztazích i jednu nečekanou situaci, která je možná navždycky rozdělí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď budem v ZOO a náhodou naďabím na páriace sa primáty, spomeniem si na tento film. Minimálne teda na začiatok. Film je o žienkach, ktoré vyplakávajú, že už majú tridsať, pritom vyzerajú minimálne na štyridsaťpäť. V tomto sebaklame potom naháňajú statných samcov, vďaka pokročilej dobe už nie na trhu s otrokmi. No a žánrová samozrejmosť aj tak privádza film k očakávanému záveru a prsteňom na správnych rukách. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič extra som od toho nečakal (aj vzhľadom na nízke hodnotenie), ale napokon to bolo celkom vydarené - teda v rámci tohto žánru. Je to taký "Sex v Juhoafrickej republike", kde štvorica kamarátok čelí rôznym nástrahám vo vzťahoch, ktoré zároveň preveria ich vlastné priateľstvo. Oceňujem najmä fakt, že nejde o typickú klišovitosť s happy príbehmi, ale pôsobilo to ako "také zo života". Najviac zo všetkého ma v celom filme iritovala postava farizeja Winstona - to bol kus hnusného chlapa! Ale inak nado pomery dobré a zaujímavé. Hodné 4* (vlastne nechápem tie prízemné hodnotenia). ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Vypada to jako romanticks komedie, v niz si tricetilete cernosky Dikeledi, Sade, Linda a Nolwazi naleznou stesti a lasku, ale misto toho jde o drama kde zeny prochazeji obtiznymi situacemi ve svych zivotech. V tomto filmu o pratelstvi zen ve triceti je hodne sexu, dramatu, zleho chovani, nevery a nabozenstvi. Vse stoji na vztazich. Ani jsem se nesmal, ani potaji nevytahl kapesnicek. ()

Reklama

Reklama