Reklama

Reklama

Big Brother

(pořad)
  • Slovensko Big Brother
Reality-TV
Česko / Slovensko, 2023, 60 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Big Brother, unikátní sociální experiment, se vrací v nové, zábavnější a propracovanější podobě na Voyo a obrazovky TV Nova. Kultovní reality show, která zaznamenala obrovský globální úspěch, se drží svého originálního a jedinečného konceptu, kdy je umístěním různorodých osobností do izolovaného prostoru vytvořeno prostředí pro vznik nejrůznějších interakcí, vypjatých momentů, konfliktů a dramatických zvratů. Nová verze zároveň reflektuje nároky dnešního diváka, vtahuje jej více do hry a dává mu větší možnosti ovlivňovat život v domě více než kdy dříve. Hra tak přináší mnohem více vzrušení a zábavy nejen jim, ale i samotným účastníkům... Nová generace Big Brothera přichází s inovativními prvky a herními elementy, které celou hru posouvají na novou úroveň. Diváky čeká zcela nový zážitek, který je vtáhne do hry jako nikdy předtím. Jednotliví soutěžící, vyznačující se silnými rozdílnými charaktery, dovednostmi a také prostředím, ze kterého pocházejí, budou v naprosté izolaci od vnějšího světa pod přísným, ale spravedlivým dohledem tajemného Big Brothera soutěžit o jejich přízeň. Právě diváci totiž budou rozhodovat vždy o osudu a setrvání hráčů v soutěži a svými hlasy rozhodnou také o vítězi, který si ve finále odnese odměnu ve výši 2,5 milionu Kč. (Voyo)

(více)

Recenze (39)

flyer.nick 

všechny recenze uživatele

O fous lepší, než v roce 2005, hlavně výběrem spolubydlících, super je i apel na dodržování pravidel, který ej asi nejdrsnější ze všech reality-show co kdy byl. Ale celé to zabíjí produkce, soutěže úplně nesmyslné, mnohdy až trapné, a střih je vidět jak je dělaný ve spěchu a vařený z vody, protože se v domě vlastně vůbec nic neděje. Jsou tam k sobě slepené různé celky, jako kdyby deset střihačů udělalo každý nějaký kousek/událost a ty se pak jen poskládaly za sebe a vůbec to nedává smysl. Občas se i stane, že ve zpovědnici někdo komentuje věc, která v sestřihu ještě nebyla nebo ani nebude, nebo že dají velkou dramatickou událost/rozhovor, který má jakože navazovat na něco, co v sestřihu vůbec nebylo, protože tehdy si asi nikdo nemyslel, že to někdy někdy bude důležité. ()

AnanAss odpad!

všechny recenze uživatele

Viděno omylem asi patnáct minut, jelikož se mi nedařilo najít ovladač a bylo mi líto hodit po televizi křeslem. I když moc k tomu nechybělo. Sleduju nejspíš (zase) nějaký sociální experiment o pokus začlenit omezené jedince do společnosti. Kamera zabírá místnost s gaučem, na kterém sedí skupina individuí, v některých rysech připomínající lidské bytosti, avšak s nulovým společenským vychováním. U pár jedinců mám navíc strach, že jim každou chvíli některá umělá část těla odpadne nebo nedejbože praskne. Stvoření se mezi sebou pokouší o komunikaci a z jejich úst vychází nesmyslná změť slov, které však nedávají hlavu ani patu. Někteří se tomu mezi sebou smějou, ale z jejich tupého výrazu jde poznat, že ani neví čemu. Dochází mi, že všichni dohromady se intelektem nepřiblíží ani na úroveň zaostalého krocana a do tohoto experimentu šli pod příslibem jakési finanční odměny a možností zisku titulu Největšího idiota vily. Sláva, našel jsem ovladač! Je mi líto těch, kteří jsou schopni tyhle Velké Bratry, Vyhulence, Ostrovy Lásky a jim podobné hovadiny (sakra, nějak se v tom vyznám) sledovat dobrovolně a ještě je to baví. Jak by řekl E. A. Poe: „Nevermore!“ ■ AnanAss‘s Score: 0/10 ■ ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Jsem nečekal, že zrovna tohle budu sledovat, ale je to prostě z dalších "Velkých bráchů". Celé jsem to sledoval jen ze dvou důvodů. To byl Andrej a Standa. Stejný humor co mám rád. Jeden odešel jako první, jeden jako vítěz. Což bylo už jasný od pár dílů. To, že Hejda nebyl zrovna top, že hlasování může být vždycky fake, nic moc soutěže, tak to stejně udělala produkce k mému výsledku dobře. Takže klidně za tři. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Asi už je třeba se smířit s tím, že euforii z fenoménu podobných reality-show zavál sníh desítek zim. A to říkám jako člověk, který si první řady Vyvolených nahrával na videorekordér (ano, pamatuji VHS kazety), když zrovna neměl čas zhlédnout nový díl. Podíval jsem se na kousek první epizody, abych měl podvědomí o soutěžících, každopádně hned po prvních minutách mi bylo jasné, že my kamarádi nebudeme. Sem tam jsem ještě mrknul, co je nového a kdo vilu opustil, ale to je tak všechno. Jestli tohle má být nějaké zrcadlo naší současné společnosti, tak děkuji, nechci a jdu se raději proběhnout do lesa. ()

ArgeeMan 

všechny recenze uživatele

Vždycky nesnáším. Když se tam přihlásí někdo, kdo ty peníze vůbec nepotřebuje a má se ve svém životě nadstandardně. Kecy typu chtěl jsem si to zkusit nebo si něco dokázat. Seznámit se apod. neberu a nerespektuju. Evidentně tím zabíráš místo v pořadí někomu, kdo má fakt hluboko do kapsy a šel by tam skutečně hrát o peníze. Jinak cast spíš celkem nuda. Trans Zoey, BI Slovenku a moderátorskou lesbu asi hned tak nevyhodí. Protože se budou bát aby nebyly za homofoby. Takže dopředu celkem trapas. Ale udělat by to měli okamžitě. Protože právě tyhle orientace jsou nejzákeřnější a nejvychytralejší v mentalitě. Jdou klidně přes mrtvoly. Zatím spíš slabší průměr. Hejda nemá dostatečnej drive a charisma jako jeho žena. Ale zkusím i další díly. Uvidíme. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (7)

  • Soutěže se zúčastnilo 11 Čechů a 5 Slováků. Z toho 8 žen, 6 mužů, 1 nebinární a 1 trans žena. (Zix.)
  • Z důvodu státního smutku (23. 12. 2023) se 41. epizoda zkrátila a odvysílána byla pouze na Voyu. Místo toho se na stanici Nova Fun vysílal film Jack a obři (2013). (DominatorCZ)

Reklama

Reklama