foto

Štěpán Kozub

  • nar. 13.3.1996 (24 let)
    Bohumín, Česko

Biografie

Mladý český herec Štěpán Kozub se narodil v roce 1996 v Bohumíně, později se přestěhoval s rodiči do lázeňského městečka Javorník, které se nachází jen pár kilometrů od polských hranic. Zde vystudoval základní školu a poté se rozhodl jít studovat Janáčkovu konzervatoř v Ostravě, kde se čtyři roky intenzivně věnoval činohernímu herectví pod vedením pedagoga Václava Klemense. Již ve školních letech hostoval v Národním divadle moravskoslezském a Komorní scéně Aréně, která se mu po úspěšné maturitě stala pracovním domovem. Štěpán žije v Ostravě.

Hned první rok v angažmá KSA byl pro Štěpána velice úspěšný, Za inscenaci W. Shakespeara „Něco za něco“ získal širší nominaci na cenu Thálie a také ocenění divadelní kritiky Talent roku 2015 (dříve ceny Alfréda Radoka), Dalším úlovkem pro Štěpána byla cena televizní Objev roku 2015. Štěpán také hrál v divadle Mír v Ostravě, např. v komediích „Dva úplně nazí muži“ a „Kdo je pan Schmitt?“ nebo v dramatu „Bull“.

bara.dru

Herecká filmografie

Filmy

2021 Zátopek
2020 Stockholmský syndrom (TV film)
2019 Přes prsty
2018 Bůh s námi - od defenestrace k Bílé hoře (TV film)
Dukla 61 (TV film)
Všechno bude
2017 Ruchoth Raoth
Zahradnictví: Dezertér
2016 Pirko
2014 8 MM TERAPIE (studentský film)

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Krvavý olej (E13)
Konec tiskaře (E12)
Všechny barvy léta (E11)
další epizody (13)
Ptáci na kolejích (TV seriál)
sKORO NA mizině (TV seriál)
Profík (E02)
Došly prachy (E01)
2019 Luptákův vlogísek (TV seriál)
Tři tygři (TV seriál)
Lajna (TV seriál)
Baráž (S02E08)
Pacient (S02E01)
2018 Rédl (TV seriál)
Děs (E04)
Komu se dá věřit? (E02)
Specialisté (TV seriál)
Tajnosti a lži (S03E07)
2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Bláznova smrt - 2. část (E12)
Bláznova smrt - 1. část (E11)
Lajna (TV seriál)
Bůh (S01E08)
Kladno (S01E07)
Krize (S01E06)
další epizody (5)
Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Bestie (S01E10)
Policie Modrava (TV seriál)
Hajný, který zmizel (S02E06)
Sestřička (S02E05)
2016 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Súdánský student (S02E03)

Dokumentární

2018 Defenestrace 1618 (TV film)
2016 Rozsudek (TV seriál)
Rukojmí (S02E11)
2014 Rozsudek (TV seriál)
Vychovatelka (S01E06)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Luptákův vlogísek (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Luptákův vlogísek (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Pečený sněhulák (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(40)