Reklama

Reklama

Rande s Downem

(pořad)
  • Nový Zéland Down for Love
Trailer
Reality-TV / Romantický
Nový Zéland, 2023

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohodová reality show, ve které si několik lidí s Downovým syndromem hledá partnera a řeší přitom slasti i strasti randění. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

scarlock 

všechny recenze uživatele

Po autistickych randickach jsou tu rande s Downem. Tohle me bavi. Reknou vse a naprosto z laickeho hlediska si kazdy moment (na kamere) uzivaji vic, nez se me nekdy povede. Nezavidim, preju a bavim se nad tema prvnima kruckama. ()

Reklama

Suzie05 

všechny recenze uživatele

Je to moc pěkné a milé, ale je mi z toho tak nějak smutno. Když to srovnám třeba s Too hot to handle, tak je to na úplně jiné úrovni. Lidi s downem tu vedou daleko smysluplnější konverzace než řekněme normální lidi ve vile a mají rande na vysoké úrovni, o kterém si my normální lidi kolikrát můžeme jen nechat zdát... ()

Kikyo 

všechny recenze uživatele

Když jsem o tomhle slyšela poprvé, říkala jsem si, že to bude nějaká blbost, ale ono to opravdu chytne za srdce. Při sledování tohoto pořadu jsem se musela většinu času usmívat a někdy až smát, protože bezprostřednost těchto lidí je bezkonkurenční. Moc milý dokument. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

No vcelku náhodou som narazil na túto záležitosť, ale keďže mám rád príbehy o inakosti, priznávam, že som si to užil. Za tých 5 dielov človek naozaj o dosť viac pochopí, o čom diagnóza Down je. (8/10) ()

Reklama

Reklama