Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (54)

plakát

Česko na grilu (2024) (pořad) 

Jak nezvladnout kucharskou soutez.

plakát

Tancuj Matyldo (2023) 

Tezky tema, nevesely a o to vic chytlavy. Az na par momentu, ktere si hraji na vetsi nez potrebuji to bylo uveritelny. Skvele.

plakát

Jak přežít svého muže (2023) 

Opravdu může být film tak špatný? Bernáškovou mám rád, ani nevím pořádně proč. Ale tady to bylo tak neupřímný, nezajímavý, špatný. Jako opravdu někdo napsal scénář k tomuto?Jako že sama Bernášková napsala knihu, a věděli, že to bude bída, proto to musel natáčet její manžel?Jsem blbec, ale tohle jsem si zasloužil...

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Ano, bavilo mě to. Jako komedie. Jako taková ta komedie, na kterou koukáte, když děláte nudnou práci a chcete aby vám utekla. Opravdu špatný film. S opravdu zábavným dabingem. A paní Charlotte vypadá docela dobře. No naposled jsem ji viděl v Antikristu, takže to není asi nic moc navíc.

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) 

Nejlepší komediální seriál s hořkosladkou různě silnou esencí. Skvělost a vtip se prolíná skrz kompletní osazení. Jediný seriál, který dokážu sledovat stále a dokola.

plakát

Dožeň, co se dá! (1999) 

Studená válka, atomové kryty a širší časová linka. To mám rád. Skvělý Brandan Fraser a až poetická dějová linka. Slaďárna bez patosu, která vlastně není ani tolik sladká. Co navíc, je vtipná! Jsem rád, že jsem viděl.

plakát

Karanténa smrti (2022) 

Průměrný horor, naprůměrný slasher. Gideon se mi líbila, že to není tuctová vyzáblina a kolikrát mě překvapila během filmu. Slušný oddych, těch 60%+ by si to zasloužilo. Covidové šílenosti zapracované skvěle.

plakát

Outlast (2023) (pořad) 

Neskutečně milé překvapení. Toto je reality show dle mého gusta. Snad budou další řady. Jo, a slušnost není slabost.

plakát

Poklad z půdy (2018) (pořad) 

Extrémně nesympatická banda 5 rádobyvtipných lidí v "aukční porotě". To je něco, co nedokážu sledovat bez návalů trapnosti. Hlavně pan "Pavel" je extra trapnej patron. Jinak bych to viděl na 3 hvězdy.

plakát

Nekonečný příběh (1984) 

To nadšení a zapálenost v podpoře záchrany světa Fantazie jsou ty tam. Ale jako jeden z top fantasy filmů to je. I když Artex ve mně teda zanechal šrám. Skvost, v příběhu, postavách a hudbě hlavně.