Reklama

Reklama

Rande s Downem

(pořad)
  • Nový Zéland Down for Love
Trailer
Reality-TV / Romantický
Nový Zéland, 2023

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohodová reality show, ve které si několik lidí s Downovým syndromem hledá partnera a řeší přitom slasti i strasti randění. (Netflix)

Recenze (7)

scarlock 

všechny recenze uživatele

Po autistickych randickach jsou tu rande s Downem. Tohle me bavi. Reknou vse a naprosto z laickeho hlediska si kazdy moment (na kamere) uzivaji vic, nez se me nekdy povede. Nezavidim, preju a bavim se nad tema prvnima kruckama. ()

Suzie05 

všechny recenze uživatele

Je to moc pěkné a milé, ale je mi z toho tak nějak smutno. Když to srovnám třeba s Too hot to handle, tak je to na úplně jiné úrovni. Lidi s downem tu vedou daleko smysluplnější konverzace než řekněme normální lidi ve vile a mají rande na vysoké úrovni, o kterém si my normální lidi kolikrát můžeme jen nechat zdát... ()

elanius 

všechny recenze uživatele

No vcelku náhodou som narazil na túto záležitosť, ale keďže mám rád príbehy o inakosti, priznávam, že som si to užil. Za tých 5 dielov človek naozaj o dosť viac pochopí, o čom diagnóza Down je. (8/10) ()

Kikyo 

všechny recenze uživatele

Když jsem o tomhle slyšela poprvé, říkala jsem si, že to bude nějaká blbost, ale ono to opravdu chytne za srdce. Při sledování tohoto pořadu jsem se musela většinu času usmívat a někdy až smát, protože bezprostřednost těchto lidí je bezkonkurenční. Moc milý dokument. ()

PedroNovak 

všechny recenze uživatele

Jako male deti.Povi co maji na jazyku a to je naprosto skvely.Jsou uprimni a clovek jim az zavidi jak malo vlastne ke stesti staci.Strasne milej seriál,kterej se nesnazi hrat to nejak zbytecne na city.Navic snad vsichni sympataci… ()

ClassyBitch 

všechny recenze uživatele

Stejně milé jako Láska na spektru. Opět to ve mně vzbudilo trochu závisti, jak to i lidi s takovým handicapem zvládají líp než já.😆 ()

Reklama

Reklama