Reklama

Reklama

Frogman

Trailer

Obsahy(1)

Tři přátelé při pátrání po Lovelandském žabákovi zjistí, že je víc než jen místní legendou. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Moc nebo spíš nic jsem si od tohoto FF projektu nesliboval takže logicky nemůžu být ani zklamanej. Film má sice poměrně krátkou stopáž(jen 77minut) ale víc jak první polovina je zbytečně ukecaná a pro vývoj filmu prakticky nepodstatná. Trocha vzrušení a FF hororové atmosféry přichází až s příchodem do Lovelandu. Když teda nebudu počítat první půlku filmu která je opravdu ukrutně nudná tak druhá půlka je v rámci FF filmů jakž takž koukatelná. Úplnej odpadovej žabinec to za mě není. Na druhou stranu plně tenhle FF kousek dokáží ocenit asi jen milovníci FF filmů(jejichž největší sláva už dávno pominula) a nebo milovníci žabích stehýnek. Já nejsem ani jedno. Ale na 2hvězdy to u mě stačí. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

To ešte existujú ľudia, ktorí by uverili, že toto môže byť reálne? Ale asi áno, ľudia uveria čomukoľvek, stačí pozrieť na výsledky volieb. Za mňa jediné pozitívum je fakt, že Frogmanom nebola žaba slovenského parlamentu Plaváková, na druhej strane, až vtedy by film splnil parametre hororu. ()

Reklama

Daiker 

všechny recenze uživatele

Spíš podprůměrný FF horor. Je to natočené klasický.... 1 hodinu nám vysvětlují kdo je Frogman. Pak 20 minut akce, která byla dobrá. Jde o to, že z žabáka nejde strach. Chtělo to lepší, děsivější monstrum... ()

ZajmonP 

všechny recenze uživatele

Nebyť toho absolútne klišé konca, tak to mohlo všetko dopadnúť slušným podpriemerom. A dúfal som, že začujem viac zlovestného žabacieho kŕkania. Takto ide o častokrát videný a nudný filmík, ktorý si s partiou (+ deci slizu a s kostýmom veľkej žaby) mohol natočiť vážne hocikto, kto má za domom bažinu a dáku tmavú šachtu. ()

Zajímavosti (1)

  • Po spustení titulkov nasleduje ďalšia scéna a v ich strede ďalšia. (Arsenal83)

Reklama

Reklama