Reklama

Reklama

Wrestleři

(seriál)
  • USA Wrestlers
Trailer
Dokumentární / Sportovní
USA, 2023, 6 h 28 min (Minutáž: 48–59 min)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Jde o diváky, peníze i další kariéru. Dokumentární seriál o tom, jak to noví majitelé wrestlingové organizace plné vycházejících hvězd chtějí pořádně rozjet. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Kdo pamatuje Al Snowa ze svých let v WWE nebo mu jen tady přijde jako sympaťák (jakože je), tak musí jeho OVW rozhodně přát úspěch, z téhle minisérie si budu pamatovat především tu lidskost, kterou každý jednotlivec přináší, z čehož pak pramení oné kouzlo samotného wrestlingu. Jeden člověk show neudělá, vždycky to musí být týmová práce, což není nikdy jednoduché, zvlášť když máte frajery, co se nechávají zabásnout nebo denně hulí trávu, ale když to přijde k sobě, tak se dějí věci. Poslední díl správně potěšil. /70%/ ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Mně to bavilo, musel jsem dát za 5***** Al Snow je srdcař a musí být super mít někoho takového v blízkosti. Snad vydržijou no. Potěšila mě cameo účast Diamonda Dallase Page v posledním díle. ()

Reklama

Ajvngou 

všechny recenze uživatele

Kdyby to mělo maximálně tak 3 díly, asi by to možná i na ty 3,5 hvězdy dosáhlo. Takhle tady máme na sedmi dílech roztahaný dokument v podstatě o takovém americkém cirkusu. Neustále se omílá to samé, jak v tom všichni mají to srdíčko a nedokázali by si představit dělat něco jiného + jak jim to zachránilo život. Je to trošku taková Výměna manželek, kdy vidíte zoufalé sociální poměry účastníků. Není tam moc zajímavých momentů a hudba docela tlačí na pilu, aby scény vyzněly epicky nebo dojímavě. Ohledně wrestlerů bych spíš doporučil film Wrestler, kde je tohle všechno shrnuto mnohem lépe nebo výborný seriál Glow. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Tak jako fanoušek tohoto sportu či divadla, je jedno jak to člověk nazve, spíš bych řekl, nekonečný seriál to sedí asi nejvíce jsem si řekl, dám si dva díly a uvidím a já to za celou noc dal komplet. Musím ocenit smysl pro detail. Whiteley si dal fakt záležet. Je vidět, že umí s časovým střihem a rychlým prostřihem na danou scénu. Zpomalovačky v douškách stačí přesně tak akorát. Vše tu jede na dokument parádně. Někdo se dozví pár informací, který určitě nezná a pozná život místních wrestlerů, který to dělají, protože je to droga nebo holt nic jiného moc neumí. Je tam hodně i spolumajitel Matt Jones, který trpí nemocí a vypadá jak Aj Styles:) A samozřejmě velký Al Snow, který tuhle indie show drží při životě a na jeho životě zde taky dojde. Je to prostě ta stará škola, kmet, který si nerad chce něco říkat. Dokument nahodí i nějaký ty WWF, AEW záběry i poslední zápas Ric Flaira. Je tu prostě dost všeho. Nevím co nezaujatý fanoušek, ale já se bavil. ()

Galerie (71)

Reklama

Reklama