Reklama

Reklama

Twin Flames: Jak dát sektě kopačky

(seriál)
  • USA Escaping Twin Flames
Trailer
USA, 2023, 2 h 55 min (Minutáž: 57–59 min)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál o páru, který vybudoval byznys se spiritualitou, aby lidem pomohl najít partnera. Jejich bývalí stoupenci teď prozradí, co se tam ve skutečnosti dělo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Harpy

všechny recenze uživatele

Ľudia čo sú ľahko zmanipulovatelny a majú aj trošku nakakane v hlave + vychcanec a jeho vypasena new age ezotericka žena = solidná nerváčina. Aspoň pre mňa. Bolo mi ľúto tých ľudí, ale jedna vec platí vždy - pokiaľ to dovolíš tak ti ostatní aj naseru na hlavu. To čo si dovolili bol celkom strop, a najhoršie že si v kľude fungujú ďalej a topia sa v peniazoch. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Klasické true crime dokumenty o vraždách budou vždy oblíbenější a bude jich i větší množství ke konzumaci, ale mým giulty pleasure se stávají podobné sektářské šílenosti s bandou vymytých mozků na jedné straně a partou slizkých vychcánků na té druhé. Množství sekt v USA je opravdu alarmující a Twin Flames patří určitě k těm nejlepším, protože obchodují s láskou, což působí komicky, ale slyší na to většina nejen hloupých lidí. Guru Jeff hrající si na Ježíše i jeho vypasená družka jsou neskutečně zábavní. Když však začnou vyzývat muže k předělání na ženy a opačně, tak kdekoho začne rychle mrazit v zádech. ()

Reklama

ZuziBoss 

všechny recenze uživatele

I když to bylo dobře natočené, nemůžu dát plný počet. Protože to téma mě nasírá. A pokud mají jasné důkazy, nechápu, že se nezakročí. Ale je USA, tak tam se to holt očekává. Dokážu pochopit, že zoufalí lidé dělají zoufalé činy a že to je extrémni manipulátorství. Já bych to kultu nastrčila nějakýho tajnýho a vše bych dokumenovala. Co je na všem asi nejhorší, je chudák dítě, které se těm dvoum šmejdům v dubnu 2023 narodila. ()

hanazu 

všechny recenze uživatele

Jedná se o mix multi-level marketingu a sekty. Zakladatelé tohoto hybrida se s tím ani neskrývali a přesto jim na to lidé skočili. Nechci o nich říkat, že to jsou debilové, i když tak silně působí, ale další pokračování by mohlo být o tom, jak to mají v hlavách nastaveno, když si chtějí nechat najít/přidělit svůj dvojplamen silně narcistickou dvojicí new age rychlokvašek, výměnou za předražené kurzy pochybné kvality, práci zadarmo, vyhrožování a manipulování, nemluvě o tom, když se dostanou do basy, nebo díky super dietě, co je má uzemnit, přiberou 40kg za rok. A stále se jim v hlavách nerozsvítí. To, že někteří začali měnit pohlaví, jen protože jim to někdo řekl, to už je opravdu případ pro psychiatra, jako ostatně celá tahle banda. Seriál je dobře natočený, ale větší sonda do lidské blbosti by tomu dala další rozměr. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Teda, založit sektu, kde muži platí za sex, by nebyl až tak velký kumšt. Ale založit sektu, kde i ženy platí za to, že s nimi někdo spí, to už je vydařený podnikatelský kousek. Protože zakladatelé sekty tak kasírovali 2x – od mužů i od žen a ještě se mohli tvářit, že dělají něco bohulibého. ____  Morálně velmi pochybné a trestuhodné počínaní, podezřelé už od začátku, nalákalo dost lidí, kteří se zrovna nacházeli v rozkolísaném rozpoložení, a samozřejmě jim to místo očekávaného klidu přineslo jen další šrámy na duši. Nic nového, bohužel. Podvodníci vydávající se za spasitele opět jednou oholili hejly. ____ Dokument však není příliš tvůrčí, je to spíš prodloužená reportáž než nějaké nadčasovější zamyšlení. SHRNUTÍ: Jak si otevřít bordel s dvojnásobným ziskem. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama