foto

Cecilia Peck

  • nar. 1.5.1958 (61 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Spoušť
2004 Nelítostná volba
1997 Sous les pieds des femmes
1995 French Exit
1993 Modrý plamen
Portrét (TV film)
Příběh policajta
Zabít Zoe
1992 Tous mes maris (TV film)
1991 Ctižádost
1988 My Best Friend Is a Vampire
1987 Wall Street
1986 Vražda v uniformě (TV film)

TV seriály

1992 Odpadlík (TV seriál)
1989 Live-In (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Pyne

Dokumentární

2013 Brave Miss World

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace