Reklama

Reklama

Anno 79: La distruzione di Ercolano

  • Francie Les Derniers Jours d'Herculanum (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

24. srpna roku 79 našeho letopočtu nechá Vesuv lehnout popelem římská města Pompeje a Herculaneum. Byl tento sopečný výbuch božím trestem? Vojevůdce Marcus Tiberius zjistí, že rádce Tercius chystá na císaře Tituse Flaviuse intriku. Císařovo podezření ale Tercius obrátí na křesťany a tajně nařídí zavraždění Tiberiuse. Zanedlouho nato začíná Vesuv zlostně hřmět... (MacGuffin)

(více)

Recenze (2)

majo25 

všechny recenze uživatele

Charizmatický Brad Harris je jasným ťahúňom filmu, v ktorom viac ako príbeh či záverečná sopečná katastrofa dominujú intrigy strarorímskych hodnostárov. Akčných scén je dosť, ale mohlo byť ich pokojne aj viac. Choreografia súbojov však nestojí za väčšiu pozornosť, čo je v talianskych peplumoch klasika. Záverečná katastrofa a ničivá sila vulkánu pôsobia ako jasné 'Deus ex machina', ale zato sú spracované nadmieru dobre. ()

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

24. srpna roku 79 našeho letopočtu nechá Vesuv lehnout popelem římská města Pompeje a Herculaneum. Byl tento sopečný výbuch božím trestem? Vojevůdce Marcus Tiberius zjistí, že rádce Tercius chystá na císaře Tituse Flaviuse intriku. Císařovo podezření obrátí ale Tercius na křestany a nařídí tajné zavraždění Tiberiuse. Zanedlouho nato začíná Vesuv zlostně hřmět... , H.- Susan Paget (Livia); Brad Harris (Marcus Tiberius); Mara Lane (Diomira); Jacques Berthier (Tercius); Philippe Hersent (Titus Flavius ()

Reklama

Reklama