foto

Brad Harris

  • nar. 16.7.1933
    St. Anthony, Idaho, USA
  • zem. 7.11.2017 (84 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Die X-Männer schlagen zurück
Shiver
1999 Boom
Vita da reuccio
1987 Kámen smrti
1983 Good-bye Cruel World
Herkules
Sedm slavných gladiátorů
1980 La sfida del tigre
1978 Lady Dracula
Mosazný terč
Zwei tolle Käfer räumen auf
1977 Pekelná bestie SS
1976 Antonio e Placido - Attenti ragazzi... chi rompe paga
1974 Tentokrát zbohatneme
Vzpoura mutantů
1973 Casa della paura, La
1972 Arriva Durango, paga o muori
Seminò la morte... lo chiamavano Castigo di Dio
Zambo, il dominatore della foresta
1971 Kommissar X jagt die roten Tiger
Lo strangolatore di Vienna
Ritorno del gladiatore piů forte del mondo, Il
1970 Che fanno i nostri supermen tra le vergini della giungla?
Formula 1 - Nell'Inferno del Grand Prix
Quando suona la campana
Wanted Sabata
1969 Kommissar X - Drei goldene Schlangen
Le calde notti di Poppea
1968 Cin... cin... cianuro
Gangsters per un massacro
Válka King Kongů
1967 Hombre vino a matar, Un
I fantastici tre supermen
Komisař X
Mistr Dynamit: Zítra vás políbí smrt
1966 12 donne d'oro
Colpo grosso a Porto Said
Kommissar X - Drei gelbe Katzen
Kommissar X - In den Klauen des goldenen Drachen
Supercolpo da 7 miliardi
1965 A 001: operazione Giamaica
I gringos non perdonano
1964 Agguato sul grande fiume
Die Diamantenhölle am Mekong
Sfida viene da Bangkok, La
Tajemství čínského karafiátu
Weiße Fracht für Hongkong
Zlatokopové z Arkansasu
1963 Der schwarze Panther von Ratana
Komisař Maigret zuří
1962 Anno 79: La distruzione di Ercolano
Furia di Ercole, La
Heißer Hafen Hong Kong
It Happened in Athens
Vecchio testamento, Il
1961 Goliath contro i giganti
Sansone
1960 13 Fighting Men
Spartakus
1959 Li'l Abner
1957 Monkey on My Back

TV seriály

1984 Hunter (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

2018 For Our Eyes Only: John Glen
2010 Von Herkules zum Westernheld - Im Gespräch mit Brad Harris
2000 Kino kolossal - Herkules, Maciste & Co (TV film)
1968 Olinka Berova At Home