Reklama

Reklama

Nechoďte do lesů

(neoficiální název)
  • USA Don't Go In the Woods (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tento horror se vyznačuje velice jednoduchým dějem. V hlubokých lesích a horách severní Ameriky přepadává pocestné záhadný vrah. Z party trampů, který tuto oblast navštíví se zachrání mladík s dívkou, ale vrací se zpět do lesa pomstít smrt svých přátel. Do oblasti se rovněž vydává policejní eskadra, aby sadistického vraha dopadla. (Flipnic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Tohle smrdělo odpadem. Amatérská, ničím zajímavá vyvražďovačka, kde neexistuje žádný skutečný děj, jen nekonečné scény putování lesem, proložené kosením táborníků. Zvolené prostředí je jediná věc, kterou oceňuji, ostatní je velká tragédie. Nezachrání to ani samotné mordy, i přes jejich velký počet, jelikož jsou tak špatně provedené, že to z bolestivého zmaru nijak nevytrhne. Navíc vypodobnění vraha, tamní lesní muž, bylo k smíchu. Herectví a hudbu radši ani nezmiňuji. Don't Go In the Woods vám nic negarantuje, ani že se vám to podaří dokoukat. ()

Karamanlis odpad!

všechny recenze uživatele

Sprvoti som si myslel, že ide o neambiciózny recesistický hororový pokus partie filmárčenia chtivých študentov, ktorým sa za fľašku chľastu podarilo ukecať miestneho bezdomovca a 200-kilového vedúceho mäsiarstva vizážou pripomínajúceho obézneho Toxíkovho pomocníka Lardassa k tomu, aby si strihli role šialeného vraha a šéfa polície vo vidlákove, keď som však na imdb zistil, že Don't Go In the Woods je regulérnym filmom, režírovaným chlapíkom, ktorý už v tej dobe mal na konte zopár pochybných snímiek a že dokonca existuje človek, ktorý sa podpísal pod scenár tejto šialenosti, zostal som rozčarovaný... dovtedy ma totiž ani len nenapadlo, že táto nechcená paródia na slasher vôbec bola natáčaná na základe nejakého oficiálneho scenára... Celé to je vlastne o tom, že rôznorodé skupinky ľudí či jedinci (turisti, kempári, rybár, ormitológ, vozíčkár...) neustále prichádzajú do lesa, kde ich ktosi, koho prvú polhodinu vôbec nie je vidieť za sprievodu teatrálneho povykovania, jačania a grotesknej hudby zakilluje... Keď je onen tajomný zabiják konečne divákovi ukázaný v plnej kráse, tak človeka až zamrzí, že sa tak vôbec stalo a ľutuje, že sa tvorcovia radšej ďalej nedržali varianty s neviditeľným nebezpečenstvom... Don't Go In the Woods je skrátka zlý, amatérsky, strojený a trápny rádobyhoror, po pozretí ktorého si v duchu vravím, že Attack of the Beast Creatures či The Forest nakoniec neboli až tak zlými filmami... ()

Reklama

Flaxik odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, takovýhle hnus jsem viděl naposledy, když jsem si zcela nedávno pouštěl Poslední výstřik a myslel jsem, že to dlouho nic netrumfne...to jsem si ale blbec dal. Je to tak hnusná slátanina, že si to ani nezaslouží komentář. Takže jenom bych stručně zrekapituloval, jedna hvězda dolů za kokotský děj, jedna hvězda za dementní chování všech zúčastněných, jedna hvězda za ohyzdné antiherce, jedna hvězda za směšného záporáka, jedna hvězda za šílenou hudbu a...no a to stačí, už jsme na odpadu. Ble. Hnus. V žebříčku absolutních píčovin velmi vysoko. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Žádné rozumné zvíře nás nebude rušit."Více slasher než survival, jelikož o život se tady moc nebojuje. Skupinka výletníků s průvodcem prochází úžasnou krajinou a netuší, že v křoví číhá lesní muž.Divák čeká, kdy budou napadeni, ale tvůrci si dávají na čas. Jelikož tamější lesy jsou plné turistů, může se lesní muž vyřádit dosytosti. A tak mrtvol přibývá, i když gore akce v plné palbě se nedostavuje - vše spíše v náznaku nebo rychlém střihu. I tak ale je občas někdo zabit v plné kráse. Třeba taková malířka je u svého plátna nejprve pořezána a následně k němu připíchnuta. Krev stříká na všechny strany. Film balancuje na hranici taškařice, takže se spíše zasmějete. Vrcholem je vozíčkář, jehož osamocený výlet nemohl logicky dopadnout dobře. Podobné snímky jsou postaveny na vyvraždění co nejvíce postav, což je zde splněno. Ano, že se všichni chovají jako tupá hovada, je věc jiná. Ale jsou zde lesy, hory, řeky, vodopády, jezera - a to já mám rád! Místy solidní hudbu vystřídá veselá country a následně prasácké zvukové efekty... Kamera se občas houpe, jak kameraman škobrtal, naštěstí k roztřesené FF to má pořád daleko. Pokud chcete lesní zábavu, pak proč ne. Pokud nervy drásající horor, tak raději něco jiného. A nechybí tajemství v krabici! ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Musíme brát na zřetel, že za 1) film je z roku 1982 za 2) nízkorozpočtový amatérský snímek 3) žádná celebrita v něm nehraje, pouze amatéři...... A až nyní mohu hodnotit film! Po obsahové stránce ujde. Dialogy nejsou nesmyslné - věřte mi, k filmu jsem dělal titulky, takže text znám nazpaměť :-) Herecké výkony jsou groteskní, ale né nejhorší - v našich českých filmech to bývá horší a to i v roce 2008! Prostředí - les mne v horrorech vždycky rajcuje. Co se týče vražd, byly dosti slabé, rozlívání krve, občas ucákaná kamera...Hudba : "No Comment"! :-) Ale jak jsem již psal, musíme brát ohledy na ty 3 body! :-) ()

Zajímavosti (2)

  • Film je často označován za jeden z nejhorších "slasherů" historie filmu. Své přívržence a nadšence si však postupem času našel u okrajového publika vyhledávající horrorové trashe. (Flipnic)
  • Film byl pro zobrazování brutálních scén, vražd a krve jistou dobu na seznamu "videonasties" filmů ve Velké Británii a v jiných zemích byla jeho projekce zakazována. (Flipnic)

Reklama

Reklama