Reklama

Reklama

Druhá světová válka: Na frontě


Nadřazená rasa (E01)

(epizoda)
  • Velká Británie The Master Race

VOD (1)

Obsahy(1)

1939–1940. Německo už sice vpadlo do Rakouska i Československa, ale druhá světová válka začíná až útokem na Polsko. (Netflix)

Recenze (4)

eromar 

všechny recenze uživatele

40% Po řemeslné stránce dobré, ale logicky vzhledem k stopáží velmi povrchní. Co ovšem pokládám za zásadní faktickou chybu je opomenutí paktu Molotov Ribbentrop. ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuálne nádherné. Vzhľadom na počet epizód to chápem tak, že práve vizuál bude najväčší ťahák. Obsahovo tento diel zhrnul udalosti zo začiatku vojny iba heslovite, rozumej to najdôležitejšie. Podobne skratkovito je to aj s osobnosťami WWII. Akoby za všetkým, čo sa Nemecka týka stál iba Hitler, VB iba Churchill, a pod. Súhra rozprávač/svedok so zábermi krásne ladí. Hudba je intenzívna a pekne dopĺňa zbytok a umocňuje celkový dojem. ()

Bravewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dechberoucí záběry, nicméně proč z tohoto dílu vychází Sověti jako ti dobří?  Dále nesouhlasím s tím, že druhá světová válka začala napadnutím Polska. Rozhodně začala už obsazením ČSR. Je potřeba si uvědomit ty souvislosti v minulosti, aby se tato historie neopakovala, nicméně myslím si, že už se to děje. OSN je bezzubá a začínají se obsazovat cizí státy. Jsem zvědavý jak bude seriál pokračovat a v jakém duchu ukážou Sověty. ()

PMU 

všechny recenze uživatele

Tohle má smysl jen kvůli té skvělé barvě. Jinak je to samozřejmě letem světem. Ale ta barva, ta za to stojí. ()

Reklama

Reklama