Reklama

Reklama

Messi's World Cup: The Rise of a Legend

(seriál)
Trailer
Dokumentární / Sportovní
Francie / Argentina / Katar / USA, 2024, 2 h 59 min (Minutáž: 43–48 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic pro fanoušky Ronalda, který se v celém dokumentu ani nezmíní. Kdyby si totiž autoři chtěli do Mesiášova úhlavního konkurenta kopnout, zrovna tady by to šlo (kdo si pamatuje jak dopadlo Portugalsko v Kataru, ví o čem mluvím). Kromě na můj vkus zrychleného finále se jedná o neskutečně propracovaný a pečlivě sestavený dokument, který nevynechá žádnou zajímavou informaci o Argentině na katarském světovém šampionátu z roku 2022. Je to doplněné o záběry a rozhovory maličkého Messíčka ještě než nastoupil do Barcelony, dále o záběry D. Maradony ještě když tuto zemi (neúspěšně) koučoval na MS a sám musím uznat, že veškeré tyto záběry byly vhodně zvoleny a dosazeny. Závěrem se sluší říci, že se jedná o povedenou práci a je to daleko lepší podívaná, než dokument o Messim, který přichází do MLS, který je také od Applu. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Další pohled na MS 2022, tentokrát však čistě z pohledu Messiho a Argentiny. Emocemi to tu zavání jako bych to viděl poprvé. Výborné zpracování tohoto malého mága, od jeho nejmenších krůčků, žákovských let, k profi kariéře v Barceloně a posléze až na ten nejvyšší vrchol. Během vyprávění nás doprovodí jeho spoluhráči, trenéři a sportovní novináři. Tady by měli být nadšeni nejen jeho příznivci, ale snad každý zapálený fanoušek fotbalu. ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek Argentiny. Jsem fanoušek Mesiáše. Ikdyž se může zdát, že jde pouze o sestříhané zápasy z posledního MS, není to tak. Plnému hodnocení tu však pro mě něco chybí. Emoce ale vůbec. Stříká to z toho. Drtivá většina fotbalového národa to Leovi přála. Už jenom proto, jakou tíhu musel nést. Vyrůstat ve stínu nesmrtelné ikony a převtělení samotného pána Boha na Zemi - Diega Armanda Maradony, není jistě žádná hra o fazolky:) Tohle zafungovalo dobře. Z těch mraků dokumentů o Lionelovi je zkrátka tenhle jeden z lepších. ()

Reklama

Reklama