Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podvodník, rádoby profesionální kouzelník a servírka se vydávají do Las vegas, aby tam realizovali své vystoupení. Jak tato cesta za "slavou" dopadne? (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Chalitd 

všechny recenze uživatele

[3] O poznání lepší než film Magicians z roku 2007, který jsem ovšem viděl už dřív. Velice obdobný příběh, ale klade důraz víc na kouzelnickou stránku věci a není to přeci jen taková pitomina. Til Schweiger svoji roli hodně hezky zvládnul (thumb up) a tamta slečna je mi taky sympatická už z jiných filmů. Pěkný žačátek, konec vpořádku, ale děj se taky až tak neztratil. Dalo by se podívat znovu.. Jen teda jak to kapsářovi všechno vychází, ani není v přímém kontaktu a hnedka má od všeho klíčky atd. Také bych si nechal líbit vícero detailně zobrazených zajímavých triků, kterých se u těchto filmů, navzdory o čem vlastně jsou, příliš nevyskytuje. ()

Teg 

všechny recenze uživatele

Všestranně průměrný počin nabízející pár světlých momentů kdy se zasmějete a několik laciných snadno proveditelných a všeobecně známých triků s výjimkou jediného neproveditelného s kbelíkem plným vody. ()

Reklama

rt12 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv mám Tilla Schweigera ráda (bodejť ne, je to frajer chlap, k vůli němu jsem se na to šla koukat), tak tady mi připadalo, že přehrává, je spíše křečovitý a do komické postavy ňoumy se nutí. To mě docela otrávilo, Kromě Claire, mě nebyla sympatická žádná jiná postava. No a gagy a rádoby vtipné scénky , pohřbily moje naděje úplně. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama