Reklama

Reklama

Hubne celá vesnice

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2024, 45 min

Účinkují:

Martin Zounar (moderátor)

Obsahy(1)

Moderátor a herec Martin Zounar v soutěžní reality show Hubne celá vesnice představí týmy občanů, a zároveň dobrovolných hasičů z vesnic Kytín a Nová Ves pod Pleší, kteří se nejen utkají v soutěžních soubojích, ale také ve výzvě zvané „zdravé hubnutí“. Kdo pro svou vesnici vyhraje půl milionu korun? (TV Prima)

Recenze (3)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pravda je, že v pořadu se sešli normální lidé, panovala pohodová atmosféra a jak jednotlivé souboje, tak cvičení, bodování i samotný závěr probíhal v pohodovém duchu. O hubnutí pořad až tak moc není. Tedy ne pro diváka. Ten spíše sleduje souboje než hubnoucí pravidla a co jíst nebo jak se hýbat. Mezi současnými reality show, kde na sebe řvou hysterici, povalují se na gaučích ožralci s nejistým pohlavím nebo si trhají vlasy manželky určitě nová krev a podstatně zelenější a osvěžující. ()

DAJAAAA 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době konečně něco normálního, lidového. Žádné skurvené silikony,botoxy, potetované příšery a jiný bordel. Obyčejná soutěž s obyčejnými lidmi.👍 ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Kladem tohoto soutěžního pořadu budiž účast úplně obyčejných lidí, což ovšem tvůrce neopravňuje k tomu, aby vše bylo prezentované tak neuvěřitelně amatérským a nezáživným způsobem. Tím pádem výrazně klesá i divácká atraktivita. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama