Reklama

Reklama

Kid

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Kid vznikl na počátku dvacátých let jako první Chaplinův celovečerní film. Svým dojemným a současně velmi vtipným příběhem sklidil ihned po premiéře ohromný ohlas diváků a nadšení kritiky. Tulák Charlie se v něm ujímá nalezeného dítěte, jež se snaží s upřímnou láskou vychovávat. Ani v nejdramatičtějších momentech však film neslevuje ze skvělé zábavy... (Levné knihy)

(více)

Diskuze

orkadimenza

orkadimenza (hodnocení, recenze)

Nancy...

Na ulozto je několik odkazů. Jinak k samotnému filmu, naprostá nádhera! Těším se, až si udělám projekci po 100 letech v roce 2021 :-) 

na příspěvěk reagoval houdek442

29kubko10

29kubko10 (hodnocení, recenze)

Tak kto nevidel môže ľutovať, krásny film fakt lepšie, ako niektoré hlúposti čo sa točia teraz. A pre tých čo film opovrhujú skôr ako ho vidia, len toľko je to ich názor, ale radšej si to kuknúť a potom vypisovať a hodinka nikoho predsa nezabije. Chaplin proste toto musí byť za 5 hviezdičiek.

Slartibarkfast

Slartibarkfast (hodnocení, recenze)

Reaguji na příspěvek Langy10. Synku, nejdříve by si se měl naučit pravopis a až pak diskutovat o filmu, který stejně nepochopíš. Filmové skvosty totiž netvoří jen ty, co jsou ve 3D a v dolby surround 7.1. Děkuji za pozornost.

Simheona

Simheona (hodnocení, recenze)

Reaguji na příspěvek Langyho10: Fascinuje mě zkreslená představa některých lidí, kteří se domnívají, že film bez mluvení je odpad. Naopak. Charlie Chaplin byl důkazem toho, že i groteska může být velké umění. A Kid patří mezi skvosty filmografie. Krásný dojemný příběh - přitom krátký a i beze slov zcela výmluvný, vás chytí za srdce. Samozřejmě hlavně cyniky.

Langy10

Langy10 (hodnocení, recenze)

Tento film jsem neviděl a ani po tom netoužím, jen co mě zarazilo je , jak může černobílej, němej film být tak dobře hodnocenej , fakt hrůza, hodnotit to nebudu, ponevac jsem to nevidel, ale kdybych to videl, tak se vsadím, že odpad! je slabí slovo.

Honziq

Honziq (hodnocení, recenze)

Úžasný film, kterému sráží 1* absolutně nevhodný hudební doprovod (viděl jsem verzi prodávanou v Levných knihách).

Simheona

Simheona (hodnocení, recenze)

Kid je naprosto nádherný dojemný němý film, který skutečně nepotřebuje slov... Charlie je v roli "tatínka" úžasný a dokonale přesvědčivý...

SKOPALKA

SKOPALKA (hodnocení, recenze)

Je to krásny film o láske medzi sirotou a tulákom na ktorom sa zasmejeme , ale v niektorých pasážach aj poplačeme.

Reklama

Reklama