Reklama

Reklama

Conan O'Brien musí vypadnout

(seriál)
  • USA Conan O'Brien Must Go
Trailer

VOD (1)

Epizody(4)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Conan is back. Vpodstatě Conan without Borders, s větším budgetem, více hranými skeči a gimickem s fanoušky. Co víc chceš? Nejlepší epizody Argentina a Thajsko. Conan O'Brien je stále vtipný, pln ironie, absurdna a trapno-humoru. Jediná vítka je to, že Norsko je pilot a zkouška formátu a Irsko je maličko odfláknutější než zbytek epizod, jelikož Conan tam jel hlavně, aby se dozvěděl víc o svém rodokmenu, ale jinak naprostá pecka. Další epizody doufám brzy. ()

motyka52 

všechny recenze uživatele

O Conanovi jsem věděl, že existuje a co dělá, ale žádnou jeho show jsem nikdy neviděl. Ovšem tohle si mě získalo. Milé, vtipné, bezprostřední. Někdy to sice bylo "už moc", ale nikdy tak, abych se netěšil, co se bude dít v další scéně. Lovení Bona bylo naprosto boží. Samozřejmě o navštívených zemích se tady nic nedovíte, ale to taky nikdy nebylo smyslem. ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Jakožto totální nadšenec Conanových scének, jsem si tyto 4 díly nesmírně užil a měl jsem stále úsměv na tváři. Je to přesně ten Conan jakého znáte, takže pokud čekáte něco vážnějšího, tak budete rychle překvapeni. Škoda, že díly mají 'jenom' 40 minut, protože bylo vidět, že materiálu mají spousty a většinou ty scénky rychle ustřihli, aby se tam vešly další části. Na tohle bych se vydržel koukat klidně i 2h. Někdy se Conan nemusí ani tolik snažit o komedii, protože si z něj jeho fanoušci parádně dělají srandu. Já jsem naprosto spokojený. Vůbec bych se nebránil každoročním takovýmto výjezdům, což se ale asi nestane. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama