Reklama

Reklama

Lady Gaga Presents: The Monster Ball Tour at Madison Square Garden

(koncert)
  • USA Lady Gaga Presents: The Monster Ball Tour at Madison Square Garden

Obsahy(1)

Pětinásobná vítězka cen Grammy Lady Gaga poprvé zazpívá svým fanouškům na HBO! V únoru 2011 nahrála ve svém rodném New Yorku, v Madison Square Garden jedinečný koncert z jejího vyprodaného světového turné Monster Ball. Doprovázet jí bude desetičlenná kapela a téměř tucet tanečníků. Režie koncertu Monster Ball se ujala Lauriann Gibsonová, která je autorkou vetšiny videí Lady Gaga, například Poker Face, Paparazzi, Telefon, Alejandro a Bad Romance.
Mnohdy kontroverzní zpěvačka natočila své debutové album The Fame v roce 2008 a vyhrála Grammy v kategorii Nejlepší Electronic/Dance album a Nejlepší videoklip. Její následující deska The Fame Monster obsahovala úspěšné hity jako Bad Romance a Telephone a přinesla zpěvačce další tři ceny Grammy, včetně kategorie Nejlepší ženský pěvecký výkon (Bad Romance), Nejlepší popové album a Nejlepší krátké hudební video (též Bad Romance). Obou alb dohromady se prodalo více než 15 miliónů nosičů. Lady Gaga však již chystá další, v pořadí třetí album, Born This Way (vyjít by mělo 23. května). Kromě Grammy má zpěvačka na svém kontě už slušnou sbírku ocenění: Devět Billboard Music Awards, pět World Music Awards, dvakrát People's Choice Awards a jedenáct MTV Music Video Awards. Na výsluní se hřeje i v online světě - na Twitteru má více než osm miliónů následovníků a její stránky na Facebooku se líbí více než 28 miliónům lidí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (22)

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že mám její hudbu i show rád, tak jsem byl z tohodle záznamu nadšen. Je tak šílená, že to snad ani neni možný. Zpívat umí, na live nahrávkách do toho dává ještě daleko víc než na studiovkách. A její interpretace písničky You and I, jež patří k mým nejoblíbenějším vůbec byla naprosto neuvěřitelná - koukal jsem s otevřenou pusou a nevěřil jsem! ()

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Proč měla proboha tahle příšernost 120 minut??? Začátek byl fajn, konec luxusní, ale ta vycpávková zrůdnost, která vyplňovala asi hodinu mezi tím byla opravdu monstrózně špatná. Lascivní gesta a tanec ok, ale to válení po zemi, imitaci Madonny a vzdychozpěv vprostředku koncertu tvůrci vystřihnout mohli. Gaga je sice skvělá v klipech, ale naživo už to moc nefunguje. Ani převlékáním kostýmů po každé druhé písničce to nezachránila. ()

Reklama

giaruj 

všechny recenze uživatele

Koncert v pohode. Aspoň som sa prinútil konečne si "vypočuť" túto star. Veľa obkecov cez pesničky, prerušovanie jačaným davom a viac polonahá ako poloblečená speváčka... Keby nebolo komerčného pretískania tak by Lady Gaga bola obyčajná všedná speváčka. Zaujímavé je. že počas premiére na HBO (8. 5. od 18:00) nebolo možné hodnotiť, či komentovať film. No a pri 5 hodnoteniach mal už film vypočítané červené hodnotenie. Prečo ostatné filmy to šťastie nemajú? ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Něco tak rozporuplného jako je Lady Gaga se nevidí zas tak často. Ona totiž chvílema vypadá, že má nějaký nápad a vypadá to i dobře a vzápětí na to přijde s něčím úplně příšerným a prvoplánově extravagantním, že to jakékoli dobré nápady úplně zabíjí. V hudbě zase občas vytáhne překvapivě zajímavou melodii nebo nápěv a jindy zase úplně okatě notu po notě kopíruje hlavně Madonnu a nějak se v tom ztrácí jakákoli zábava. A přesně takhle vypadá i její show na tomhle záznamu. Není v ní nic moc velkého, málo projekcí, prakticky žádné kulisy a vesměs je to jen ona, tanečníci a hudebníci, ale i v tomhle prostě předvádí to, že na to jde moc zhurta a dobré nápady zabíjí těmi úplně na hlavu. Na téhle show je vidět, že má nějaký talent, ale vůbec neví jak s ním pracovat a akorát zjistila, že když udělá jakoukoli úplně prvoplánově za vlasy přitaženou blbost, tak to přitáhne pozornost lidí :), takže doufám, že se jednou vzpamatuje a vytvoří si nějaký celistvější styl a koncept své show a hlavně vyhodí tu nechutnou zelenožlutou barvu na vlasy, protože když se člověk podívá na "unplugged" verzi písničky Born this way (která je ve studiové verzi kradená madonna a zbytek úplně nezajímavej) v závěrečných titulkách tohoto záznamu, tak zjistí, že Lady Gaga má na to zazpívat nějak pořádně a zajímavě a není jen o té okaté prvoplánové "šokantnosti" :). ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Na úvod sa priznám, že tento štýl muziky nemusím. Ale snažil som sa byť objektívny. Celý koncert mi prišiel dosť smiešny lebo som videl kópiu Madony len v bizarnejšom vydaní. To poskakovanie v kostýmoch z kokaínových snov a neustále rozprávanie ma nútilo to vypnúť, ale kvôli deťom v škole som vydržal až do konca, za čo dávam 1 hviezdičku :). Tú druhú za záverečný unplugged, kde sa ukázalo, že vie aj spievať.. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Show byla natočena na posledním ze třech koncertů v Madison Square Garden v New Yorku. (Sizzi)
  • Koncert v Budapešti byl na chvíli přerušen z důvody výhry na MTV EMA, aby mohla Lady GaGa prostřednictvím přímého vysílání poděkovat, předávání cen se konalo ve stejný čas jako koncert. (MonicaPixie)
  • Turné mělo 201 koncertů po celém světě, 119 v Severní Americe, 63 v Evropě, 15 v Oceánii a 4 v Asii. Začalo 27. listopadu 2009 v kanadském Montrealu a skončilo 6. května 2011 v Mexiku. Celkový výdělek turné byl 227 400 000 amerických dolarů. (MonicaPixie)

Reklama

Reklama