Reklama

Reklama

Bruce Springsteen & the E Street Band: Live in Barcelona

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Seznam skladeb: 1.The Rising
2.Lonesome Day
3.Prove It All Night
4.Darkness On The Edge Of Town
5.Empty Sky
6.You're Missing
7.Waitin' On A Sunny Day
8.The Promised Land
9.Worlds Apart
10.Badlands
11.She's The One
12.Mary's Place
13.Dancing In The Dark
14.Countin' On A Miracle
15.Spirit In The Night
16.Incident On 57th Street
17.Into The Fire
18.Night
19.Ramrod
20.Born To Run
21.My City Of Ruins
22.Born In The USA
23.Land Of Hope And Dreams
24.Thunder Road (ČSFD)

(více)

Recenze (15)

squire 

všechny recenze uživatele

Je poněkud ošidné hodnotit na filmovém serveru záznam koncertu, ale když se na to podívám komplexně - seděl jsem více než dvě hodiny před obrazovkou? Seděl. Bavil jsem se skvěle? Bavil. Cítil jsem chvílemi husí kůži na zátylku? Cítil. Nudil jsem se? Nenudil. Měl jsem po shlédnutí pocit dobře prožité půtřetí hodiny? Měl. Tak kolik hvězdiček, když ne pět? ()

Jorge K 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že The Boss se rovněž vyskytuje v databázi. Z 2003 tour jsem absolvoval koncert v Mnichově a super. Boss naživo je neopakovatelný, jedinečný. Letos zahrál v Praze a, no na to hvězdičky nestačí, to je absolutně mimo rank. Wrecking Ball tour pokračuje i v roce 2013, takže hopsa hejsa třeba do Mnichova, já tam budu. ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Označení "muzikál" je trošku mimo, nicméně se jedná o vynikající koncert k poslední desce "velkého Bosse". E-Street-Band po letech v původním obsazení a Bruce jede jako za mlada (těch nekolik triček by se dalo fakt ždímat :) ... Krásný zážitek určitě nejen pro fanoušky. ()

adriane9 

všechny recenze uživatele

Mám ráda třeba Placebo, M83, Madrugadu, Boba Dylana i Adele..Ale do háje Bruce prostě miluju, milovala jsem ho jako malá holka a drží se mě dodnes. Vždyť taky který zpěvák dokáže tahkle fungovat s hlasem který je rok od roku chraplavě lepší a lepší aniž by se na něm nepodepsala sláva? Jasně, Bruce. Hudbu měl a má rád celé ty roky dál. Tento koncert je úžasná vzpomínka a já za ni děkuju. Za mě hlavně Racing in the street, Drive all the night a tak.. On je v mojí hudební duši králem. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

dal bych 6* , kdyby to bylo možné! Tohle je koncert s velkým K " velkého Bosse " a jeho kapely v původním složení E Street Band. Neskutečný zážitek ( troufám si říct, že né pouze pro skalní fanoušky ). Opravdu parádní 180 - ti minutový rockový zážitek. To se nedá slovy popisovat, to musíte vidět a slyšet! ()

Zajímavosti (1)

  • Koncert zcela vyprodal olympijský stadion Palau Sant Jordi, jehož kapacita čítá 24 000 lidí. (ČSFD)

Reklama

Reklama