foto

Steven Van Zandt

  • nar. 22.11.1950 (68 let)
    Winthrop, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Christmas Chronicles
2012 Yle Live: Michael Monroe 50 vuotta (koncert)
2001 Bruce Springsteen: The Complete Video Anthology 1978-2000 (video kompilace)
1989 Bruce Springsteen: Video Anthology 1978-1988 (video kompilace)

TV seriály

2014 Lilyhammer (TV seriál)
Loose Ends (S03E08)
The Funeral (S03E07)
The Minstrel Boy (S03E06)
další epizody (8)
2013 Lilyhammer (TV seriál)
Ghosts (S02E08)
The Freezer (S02E07)
Special Education (S02E06)
další epizody (8)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
Trolls (S01E08)
The Babysitter (S01E07)
Pack Your Lederhosen (S01E06)
další epizody (8)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
Modrá kometa (S06E20)
Nový příchod (S06E19)
další epizody (9)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kaisha (S06E12)
Studené kameny (S06E11)
Moe a Joe (S06E10)
další epizody (12)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nic ve zlém (S05E13)
Dlouhodobé parkování (S05E12)
Zkušební sen (S05E11)
další epizody (11)
2003 Bill Stanton Project (TV seriál)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Elois (S04E12)
Volání o pomoc (S04E11)
další epizody (12)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jednočlenná armáda (S03E13)
Šílená láska (S03E12)
Noční výlet (S03E11)
další epizody (12)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Panoptikum (S02E13)
Rytíř v bílém brnění (S02E12)
Domácí vězení (S02E11)
další epizody (11)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Sen o Jeannie Cusamanové (S01E13)
Isabella (S01E12)
Nikdo nic neví (S01E11)
další epizody (13)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)

Dokumentární

2017 Rumble: The Indians Who Rocked The World
2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
2014 Nordic Noir
2009 25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
Rock and Roll Hall of Fame Live: Sweet Emotion (koncert)
2007 Making 'Cleaver' (TV film)
2005 3-D Rocks (koncert)
2004 Ramones Raw
2003 Bruce Springsteen & the E Street Band (koncert)
Bruce Springsteen & the E Street Band: Live in Barcelona (koncert)
2001 Bruce Springsteen and the E Street Band: Live in New York City (koncert)
1997 Behind the Music (TV seriál)
1996 Bruce Springsteen: Pokrevní bratři
1988 Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)

TV pořady

2013 The 67th Annual Tony Awards (TV pořad)
The Arsenio Hall Show (TV pořad)
2011 I kveld med Ylvis (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Lilyhammer (TV seriál)
Loose Ends (S03E08)
The Funeral (S03E07)
The Minstrel Boy (S03E06)
další epizody (7)
2013 Lilyhammer (TV seriál)
Ghosts (S02E08)
The Freezer (S02E07)
Special Education (S02E06)
další epizody (8)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
Trolls (S01E08)
The Babysitter (S01E07)
Pack Your Lederhosen (S01E06)
další epizody (8)

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Lilyhammer (TV seriál)
Loose Ends (S03E08)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace