Reklama

Reklama

Happy Tree Friends 1 - První krev

(video kompilace)
  • USA Happy Tree Friends: Volume 1: First Blood
všechny plakáty

Obsahy(1)

První díl zabijácké klasiky... PRVNÍ KREV Happy Tree Friends jsou roztomilá plyšová zvířátka, jejichž každodenní dobrodružství končí katastrofou. Nezáleží na tom, jak nevinně jejich den začíná, ale vždycky končí ublížením na zdraví nebo smrtí. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

fantoci 

všechny recenze uživatele

Bylo pro mne překvapením, když tato roztomilá zvířátka vyšla i na DVD. Podle mne patří "pouze jen" do internetové zábavy, kde se i vesele šíří a kde je jejich původ. Na svět přišlo snad už více než padesát epizod. Na počátku každého dílu jsou všichni v pořádku zdraví a šťastní. Odtud snat to Happy. Jinak žádný velký kulturní zážitek to není. Avšak stejně jako Itchy a Scratchy to nemá chybu. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Jestli mám tenhle miniseriál (jestli se tomu dá vůbec říkat seriál) k něčemu přirovnat, tak první co mě napadá, je jako asi u spousty lidí Itchy a Scratchy - kultovní gore srandička ze seriálu Simpsonovi. Nemůžu si ale pomoct...tohle prostě nějak neni ono...Originální záležitost, proto ta čtvrtá hvězda. ()

Reklama

YURAyura 

všechny recenze uživatele

7/10 - krasne krwawe kreslene orKie, ktere konci KO. Pravda misty uz mi to neprijde tak uplne super jako spis slasherovite nechutne, ale komu cest, tomu cest - navic udelali z par dilu "serial" na 3 DVD, coz je teda pane opravdu chytry trik, kterak vytahnou z lidi prachy jenom bonus za to, jak to meli puvodne rozkreslene a s nejakym supidnim komentarem. Udelat z toho jedno naslapnute DVD, mohlo to byt super. Takto je snad lepsi se na to podivat ve flashi. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Likvidace roztomilých zvířátek na tisíc způsobů. Vlastně asi na dvacet. Já chápu, že na jednom DVD se zbohatnout nedá, takže producenti rozředili ty kratičké epizody na několik disků. Tudíž budete mít celé DVD zkouknuté asi za tři čtvrtě hodiny, včetně opakujících se znělek, interaktivních her a vysmátého audiokomentáře. Nepočítám komentované slideshow několika skic a náčrtků natažené na víc než půl hodiny (!), to asi nevydrží dokoukat nikdo z vás. Těmi čtyřmi hvězdičkami hodnotím tedy pouze seriál jako takový, nikoli toto DVD, které nemá moc smysl kupovat. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Několik málo epizodek má nápad, ale čím déle se na to dívám, tím míň mě to baví, navíc některé situace mi přišly už na dolní hranici nechutnosti, co následuje potom, pro to neznám slovo... Itchy a Scratchy nebo třeba Kennyho umírání jsou rozhodně mnohem nápaditější a jestli se to dá říct, tak i laskavější ;-) ()

Zajímavosti (2)

  • Podle seriálu byla vytvořena také počítačová hra, která nese název „Happy Tree Friends: False Alarm“. (Terva)
  • Příběhy byly původně kresleny pro internet, kde si svou premiéru odbyli v roce 2000. Teprve pozdějI byly vydány na DVD. (Terva)

Reklama

Reklama