Reklama

Reklama

Zatajená minulost

(TV film)
  • Kanada Secrets from Her Past (více)

Obsahy(1)

Mladá servírka Stephanie byla před deseti lety svědkem vraždy. Změnila si jméno a přestěhovala se z Chicaga. Stala se z ní Kate Collins a začala žít ve Philadelphii. Kate se z vzpamatovala, vdala a s manželem Davidem mají osmiletého syna. Jenže minulost se přihlásila... Právě povýšený mizerný policista otevře případ nevyřešené vraždy. Má za to, že je svědkyně naživu, a začne ji hledat. Začne ji však hledat i vrah. Uspěje a chce 200 000 dolarů. Když mu Kate vyhoví, už ho nikdy neuvidí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

John80 

všechny recenze uživatele

Servírka ako svedok vraždy si zmení svoju identitu až Kim po 10 rokoch , ju začne hľadať vrah, ktorý chce jej smrť 2* ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jsem teď v situaci, kdy ty peníze nezbytně potřebuju, a pokud kvůli tomu, abys mi je půjčil, s tebou musím spát, tak budiž.. Ale nebude mi potěšením podvádět manžela !!" ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Hodně prvoplánovité, hned od začátku je jasné, o co tam půjde a jak to dopadne. Scénář radši nekomentuji. Nicméně takový klasický kanadský thriller. ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Scenar celkem obvykly a predvidatelny. Herecke vykony jeste usly a s malym sebezaprenim se to dalo i dokoukat. Jinak slo opravdu o trosku najivni scenar s naprosto odflaknutym koncem. Celekm 1,6* co z je trapna 2*. ()

Reklama

Reklama