foto

Antonio Sabato Jr.

  • nar. 29.2.1972 (46 let)
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento italský herec a model se narodil v Římě 29.února 1972. Jeho otec se stejným jménem je herec, matka Yvonne pracuje jako realitní agent. S matkou a starší sestrou Simone se v roce 1984 přestěhovali do Beverly Hills. Jelikož se moc anglicky nedomluvil navštěvoval Antonio kurzy. Když ve svých šestnácti skončil školu, přestěhoval se do New Yorku, aby se osamostatnil.

O rok později se vydal na hereckou dráhu se kterou mu pomohl jeho otec. A to s italským filmem KARATE ROCK. V témže roce se také objevil ve videoklipu zpěvačky Janet Jackson. Od roku 1992 až 1995 účinkoval v mýdlové opeře GENERAL HOSPITAL. Objevil se i ve seriálu MELROSE PLACE a řadě úspěšných filmů. V roce 1993 ho časopis People označil za 50 nejkrásnějších lidí světa.

Módní návrhář Calvin Klein si ho vyhlédl pro kampaň spodního prádla. Při natáčení vznikl 30 metrů vysoký reklamní panel na Times Square v New Yorku. Kampaň má až doposud nejúspěšnější v historii v Calvin Klein. Když skončil s prací pro CK, vrátil se opět k filmům, zahrál si v THE BIG HIT. Je také autorem knihy "Bez omluvy: cvičení pro život", která vyšla v roce 1999 a brzy se stala bestsellerem.

Už ve svých dvaceti se oženil S herečkOu Alicií Tully Jensen, jejich vztah však dlouho nevydržel. O rok později přišel rozvod. S herečkou Virginií Madsen má syna. Dceru má s dlouholetou přítelkyní Kristin Rossetti. Plynně hovoří španělsky a anglicky, miluje hudbu, má zálibu v jízdě na koni, v rybolovu, potápění, vaření, surfování a je také velký fanoušek Batmana. Žije v Los Angeles a od roku 1996 se stal občanem Spojených států.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Inspired to Kill (TV film)
2016 Smrtící ráj (TV film)
V rytmu smrti
2015 All I Want for Christmas (TV film)
2011 Balls to the Wall
Zatajená minulost (TV film)
2009 Henry Lee Lucas: Sériový vrah a lhář
Vládcové Marsu
2008 Zbloudilé duše (TV film)
2007 Bad Girl Island
Mravenčí invaze (TV film)
Ukradený život: Exkluzivní video (TV film)
2006 Síla dopadu (TV film)
2005 Jane Doeová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
Smršť nad Pacifikem
2003 Brouci (TV film)
Jane má schůzku (TV film)
Testosterone
Wasabi Tuna
2002 Dead Above Ground
Minuty strachu (TV film)
Stíhačková rally
2001 Lovec žraloků
Mindstorm
Přesný zásah
2000 Poslední sestup (TV film)
Tajná válka
Vola Sciusciù (TV film)
Základna 2 (TV film)
1999 Goosed
Smrtící selhání (TV film)
1998 Big Hit
Circles
Dokonalý útěk (TV film)
Padre papà (TV film)
1997 High Voltage
1996 Kufr plný drog (TV film)
Na útěku (TV film)
Thrill (TV film)
1995 Her Hidden Truth (TV film)
1994 Earth 2 (TV film)
Útěk z vězení (TV film)
1993 Proč moje dcera? (TV film)
1991 ...Se non avessi l'amore (TV film)
Fuga da Kayenta
1990 Janet Jackson: The Rhythm Nation Compilation (video kompilace)
Ragazzo delle mani d'acciaio, Il
1988 Born to Race

TV seriály

2017 Hilton Head Island (TV seriál)
Malibu Dan the Family Man (TV seriál)
2016 The Encounter (TV seriál)
2014 Lamači srdcí (TV seriál)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Přísně tajné (S06E03)
2010 Io canto (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Políbila jsem holku (S01E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Svalovec na pláži (S06E03)
Kriminálka New York (TV seriál)
Formule (S06E15)
2009 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Náš první den ve škole (S09E01)
2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Autonehoda (S06E10)
2007 General Hospital: Night Shift (TV seriál)
2005 Joey (TV seriál)
Joey a noční show (S01E16)
2004 Help, The (TV seriál)
2002 Half & Half (TV seriál)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Dej mi znamení (S02E15)
1999 Kmen (TV seriál)
Wasteland (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Pekelnice (S02E09)
Ally McBealová (TV seriál)
Žárlivost (S02E21)
1998 Becker (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Země 2 (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2016 Classic Hollywood Cinemas
2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)
2004 I Love the '90s (TV seriál)
2003 Melrose Place: The E! True Hollywood Story (TV film)
2002 Pet Star (TV seriál)
2000 The Women of Charmed (TV film)

TV pořady

2012 Celebrity Wife Swap (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
The 32nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2003 Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
1999 Martin Short Show, The (TV pořad)
The Teen Choice Awards 1999 (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1993 The 20th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Hudební videoklipy

1996 Janet Jackson: Design of a Decade 1986/1996 (hudební videoklip)
1990 Janet Jackson - Love Will Never Do (Without You) (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace