Reklama

Reklama

No Telling

  • Slovensko No Telling (festivalový název)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Geoffrey Gaines, špičkový chirurg, prichádza s manželkou Lillian na vidiek. Geoffrey tu plánuje nerušene pokračovať v tajnom lekárskom výskume. Lillian prišla s nádejou, že tu sa im konečne podarí splodiť vytúžené potomstvo. Geoffreyho experimenty veľmi rýchlo prekročia etické i morálne hranice. Lillian sa dozvedá o manželovej skutočnej pracovnej náplni. S hrôzou zisťuje, akým bezcitným netvorom sa Geoffrey v honbe za profesionálnym uznaním stal. (MFF Cinematik Piešťany)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem si vzal na mušku další z nepříliš známých filmů, který měl diváky šokovat spíše svým morálním poselstvím, nežli samotným obsahem (i když samozřejmě i tím). Larry Fessenden známý herec, producent a režisér se nikdy netajil tím, že sympatizuje s ochranou zvířat potažmo planety a nesouhlasí s některými politickými a vědeckými praktikami. V tomto filmu, který je označený jako horor, se divák nedočká žádného násilí páchaného na lidech, ale především pojednává o zvrácených experimentech na zvířatech. Pozornosti hlavního hrdiny neuniknou laboratorní myši, králíci, krávy, telata, psi ani mývalové.    Hlavní dějová linka okolo mladého manželského páru zas až tak atraktivní není. Zatímco žena by ráda měla dítě, on raději věnuje svou pozornost svým experimentům. Proto není divu, že když se na scéně objeví atraktivní Alex, začne to mezi ním a hlavní hrdinkou jiskřit. Zvláště když ona zjevně dává přednost chození bez podprsenky. Což ocení zvláště mužská část diváků. Rovnou ale zapomeňte na nějakou erotiku. Atmosféra sama o sobě taky není nějak zvlášť zajímavá a zlepší se až v samotném závěru. V něm máme konečně šanci vidět, zvrácený výsledek a tady to asi nebude nic pro slabší žaludky.    No Telling tak určitě není podívaná pro každého. Kdo očekává čistokrevný horor, bude nejspíš zklamán. 50% ()

SAWLM 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se opravdu těšila. Ve finále jsem byla malinko zklamaná, ale nemohu říct, že by to byla ztráta času. Zvrácenost nemá hranice. ()

Reklama

Reklama