foto

Stephen Ramsey

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Pandemie (TV film)
2005 McBride: To je vražda, madam (TV film)
Supernova (TV film)
2003 S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2002 Minority Report
Ponorky
2000 Krvavá volba
Tajemná zbraň
1998 Proroctví
1997 G. I. Jane
1991 No Telling

TV seriály

2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
To já za všechno můžu (S08E22)
2009 Vincentův svět (TV seriál)
Komikův konec (S06E07)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S03E24)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 JAG (TV seriál)
Nezvěstné plavidlo (S05E22)
1999 Akta X (TV seriál)
Milénium (S07E04)
1995 Vanishing Son (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace