Reklama

Reklama

Linkin Park: Live in Texas

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Seznam skladeb:
1. Don't Stay
2. Somewhere I Belong
3. Lying From You
4. Papercut
5. Points Of Authority
6. Runaway
7. Faint
8. From The Inside
9. Figure.09
10. With You
11. By Myself
12. P5hng Me A*wy
13. Numb
14. Crawling
15. In The End
16. A Place For My Head
17. One Step Closer (Krouťák)

Recenze (55)

Vica 

všechny recenze uživatele

Ten pocit energie čo do mňa naleje ich hudba je nezamenitelný. Cestu k ich konkrátnemu a jedinečnému štýlu hudby som si vyšlapala dosť dlhú, ale stojí za to, pretože každá časť ich samotných do toho niečo dáva a výsledok je brilantný. Volila som dosť silné slová, no ich hudba si to zaslúži. Koncert z Texasu je výborný, určite by tomu viac pridalo na atmosfére menej svetla. No celkovo kamera výborná aj samotní protagonosti. V čele stojí Chester Bennington, ktorý navodí tú správnu atmosféru a dovolí vám aby ste sa na chvílu cítili akoby ste tam skutočne boli. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Výborný koncert jedné z nejlepších hudebních skupin současnosti. Na DVD je zajímavé, že výsledný obsah byl nastříhán ze dvou kocertů a ne z jednoho jak bývá zvykem. Kapela vybrala nelepší songy z vystoupení v Hustonu a v Irvingu, kde vystupovali v rámci projektu Summer Sanitarium Tour 2003 ještě spolu s například Metallicou a Limp Bizkit. Celá show má ten správný drajv a LINKIN PARK ze sebe sypou jeden hit za druhým. Obzvláště druhá polovina začínající songem Figure.09 je hodně vydařená. Nemůžu jinak než dát plný počet. Pořadí skladeb je následující: Don’t Stay, Somewhere I Belong, Lying From You, Papercut, Points Of Authority, Runaway, Faint, From The Inside, Figure.09, With You, By Myself, P5hng Me A*wy, Numb, Crawling, In The End, A Place For My Head, One Step Closer. www.numb.mysteria.cz ()

Reklama

Siri69 

všechny recenze uživatele

Staří dobří Linkin Park !!! Chester ještě s nádechem punku. Mike,Brad a Rob ještě velcí skejťáci. Phoenix jako namakanej plešoun s baskytarou v ruce. Jen u Joea mi příjde že se do dneška nezměnil... Od začátku do konce je to super show s těmi nejlepšími starými songy !!! Jako fanoušek téhle squadry super hudebníků a super lidí nemůžu dát jinak než 5* ()

zputnik 

všechny recenze uživatele

Tak tento záznam koncertu má tu správnou šťávu. Rozkopávačky jak prase, skladby plné energie atd. Sice mám stále pocit, že LINKIN PARK hrají dokolečka jednu a tutéž skladbu, ale naštěstí se mi právě tato dost líbí. Dále: Už od jejich prvního alba se nedokážu v určitých pasážích zbavit pocitu, že jsou to nabušení Backstreet Boys, ale čert to vem. Především je to pro mně skvělé zkřížení rapu, našlápnutých kytar, scratchingu a dalších electro-postupů, přímočarosti, to vše bez imho nechutných sólíček - prostě tak, jak to mají mazlíčci rádi. Shrnuto a podtrženo: Celému záznamu k dokonalosti něco chybí, ale přesto je to nadprůměrná, energií nabušená zábava, která rozeskáče i chromého. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele

9/10. - Vynikající filmová hudební přehlídka mé milované kapely Linkin Park, která fakt nemá meze. Vyborně vykopnutý skvělou písničkou a koncert nabitý energetickými metalovými písničkami, kdy metalový Linkiny budu nadosmrti milovat. Chester tu předvádí ze sebe to nejlepší a to samý se dá povědět i o zbytku kapely. Naprosto úchvatné filmové záběry výborně podtrhují skvělou hudbu. Publikum doplňuje Linkiny. Za mě asi jeden z nejlepších koncertů co jsem kdy viděl. ()

Zajímavosti (4)

  • Linkin Park: Live in Texas je první oficiálně vydaný záznam koncertu kapely. (navabaca)
  • Koncert je netradičně sestříhán ze dvou vystoupení, která proběhla v americkém Texasu v rámci turné „Summer Sanitarium“. První koncert se konal 2. srpna 2003 v Houstonu na stadionu Reliant Stadium a druhý 3. srpna 2003 v Irvingu na stadionu Texas Stadium. (navabaca)
  • Členové kapely museli na obou vystoupeních nosit stejné oblečení, aby nebyl příliš patrný rozdíl mezi vystoupeními. (GreatestFan)

Reklama

Reklama